Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve

Veljača progovorila o problemima u trudnoći: 'Krvarenje od samog početka'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/8
13.08.2020.
u 10:32

Otkrila je da je morala čuvati trudnoću i biti u krevetu jer je od samog početka imala probleme s krvarenjem.

Scenaristica i glumica Jelena Veljača progovorila je o imenima svoje kćeri Lene, a dotakla se i poteškoća koje je imala u trudnoći. Otkrila je da je morala čuvati trudnoću i biti u krevetu jer je od samog početka imala probleme s krvarenjem. 

Foto: Instagram screenshot

"Lena je dobila tri imena. Miša po kumu Miši koji mi je pomogao izdržati čuvanje trudnoće koja se radi krvarenja od samog početka pretvorila u beskrajni odmor u krevetu s dijagnozom prijeteći pobačaj. Kristijana prema želji mog najboljeg prijatelja tome Vrbana koji nikad nije upoznao moje dijete, ali znam da ju čuva i Lena jer nam se sviđalo, ali i po Leni Dunham, mladoj američkoj spisateljici autorici i producentici koja je među prvima progovorila o borbi s endometriozom koja joj je uništavala veze, seksualni život, socijalni život, psihičko zdravlje i na kraju postala toliko bolna da se odlučila za uklanjanje maternice. Svoju borbu za život bez boli i odluku na žrtvovanje biološkog majčinstva opisala je u raznim esejima. Lena se kroz seriju Girls i sav svoj rad borila i nastavlja boriti za prava žena za život bez stigmatizacije i jedna je od vodećih feministkinja popkulturalnog naslijeđa. Danas aplaudiram takvim ženama koje podižu svijest i bore se za sve nas i vas koji se borite s nevidljivim neprijateljem #endometrioza" napisala je Veljača. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

ZV
zvezdomor
10:59 13.08.2020.

tvoj problem je u glavi

BE
berija
10:45 13.08.2020.

U redu, žena želi svoju intimu dijeliti s potpunim neznancima. Ne razumijem zašto, ali prihvaćam. Zašto VL to prenosi? To negativno utječe na globalno zagrijavanje a i približava termodinamičku smrt svemira. Serveri proizvode veliku količinu topline a povećava se entropija svemira.

Avatar NiceGuy
NiceGuy
11:08 13.08.2020.

odruna kao i uvijek ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije