Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beyoncé Knowles

Ne voli kad je zovu feministicom: Ta riječ je preekstremna!

BEYONCE
Vogue
05.04.2013.
u 21:00

– Sretno sam udana. Kad sam dobila dijete, shvatila sam da je majčinstvo razlog mog postojanja. I moje tijelo dobilo je potpuno drugu svrhu – zaneseno je rekla superzvijezda.

Feminizam je pojam koji se veže uz ime i djelo Beyoncé Knowles, ali pjevačica tvrdi da je ta riječ previše ekstremna.

– Mogla bih se opisati kao moderna feministica. Vjerujem u jednakost žena i muškaraca te da je u tom smislu još dug put pred nama, ali ne vjerujem u prišivanje etiketa. Ja jednostavno volim biti žena – izjavila je Beyoncé u intervjuu za svibanjski broj britanskog Voguea za koji je pozirala u Chanelovu džemperu i gaćicama. Njeguje imidž neustrašive, samosvjesne i emancipirane dame, no 31-godišnjakinja se ne boji priznati da se kroz muškarca, supruga Jay-Z-ja, ostvarila u potpunosti.

– Sretno sam udana. Kad sam dobila dijete, shvatila sam da je majčinstvo razlog mog postojanja. I moje tijelo dobilo je potpuno drugu svrhu – zaneseno je rekla superzvijezda čijoj ćemo se hipnotizirajućoj tjelesnoj ljepoti i talentu iz prve ruke diviti 17. travnja na koncertu u Areni Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije