Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maja Cvjetković

Naša manekenka o suprugu: Meni su ostale pelene i dizanje usred noći

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
15.06.2018.
u 11:23

Bivša Miss Hrvatske priča o majčinstvu i podijeli uloga između nje i supruga oko njihove malene Vite

Devetomjesečna Vita centar je svijeta naše bivše manekenke Maje Cvjetković koja je u razgovoru za IN Magazin otkrila kako se snašla u ulozi mame i koliko joj suprug Andrija Kević pomaže oko mijenjanja pelena.

– Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno smo 24 sata zajedno. A tata je supertata, on je više zadužen za ''ljubavi tatina, dođi tati'', ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći. Da, da, ipak je to mamina dužnost – kaže bivša Miss Hrvatske. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Maji je u prvim danima majčinstva od velike pomoći bila njezina mama, ali priznaje kako je ne sluša u svemu i ne prihvaća sve njezine savjete. 

– Nije toliko naporna da mora biti isključivo po njezinom, ali voli savjetovati iako ja najčešće ne poslušam – iskreno će Maja. 

1/12
Ključne riječi

Komentara 2

SA
sani1
12:51 15.06.2018.

A kad je ovaj lik izašao iz zatvora?

PU
pulizg
17:19 15.06.2018.

ova može bit jedino miss za lego kocke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije