Naslovnica Showbiz TV

Ljutita majka Smiljana: Otrovali su mi Belu, simbol ljubavi Jovice i Nikoline

- To je bila njena koza ljubimica, Bela je bila prisutna kada sam u ožujku zaručio Nikolinu Cvek pa je koza postala simbol naše ljubavi i njeno uginuće posebno je pogodilo moju majku Smiljanu -kazao nam je Jovica
14. lipnja 2018. u 19:00 2 komentara 45998 prikaza
Ljubav je na selu
Foto: RTL televizija/screenshot
Pogledajte galeriju 1/9

Smiljana Ćiritovic, majka Josipa-Jovice Ćiritovića, zvijezde posljednje sezone "Ljubavi na selu", posljednjih je dana ljuta i živcana, otkrio nam je Jovica. Njena bijela koza ljubimica, Bela, otrovana je prije četiri dana. 

Ljubav je na selu Jovica otkrio što je Jelena Rozga poklonila njegovoj zaručnici

Tvrdi kako je to bila najdraža koza njegove majke Smiljane, jedina bijela koju su imali, a koja je davala i do četiri litre mlijeka na dan. Jovica kaže kako su je našli mrtvu u dvorištu, a cijeli slučaj prijavili su i policiji. 

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

- To je bila njena koza ljubimica, Bela je bila prisutna kada sam u ožujku zaručio Nikolinu Cvek pa je koza postala simbol naše ljubavi i njeno uginuće posebno je pogodilo moju majku Smiljanu. A i Nikolina je plakala kada sam joj rekao u telefonskom razgovoru što se dogodilo - ispričao nam je Jovica.

Ljubav je na selu
1 / 49
Ljubav je na selu
Zabrana zaručnice Jovica preklinje Nikolinu: Dopusti da dođem na tvoj koncert Ljubav je na selu Svašta je rekao Prisjetili smo se najzanimljivijih izjava Jovice iz showa 'Ljubav je na selu' Ljubav je na selu Jovica otkriva istinu o svom odnosu s Nikolinom: Zbog jedne suze su napravili šou
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar PLEN_KI_MOON
    PLEN_KI_MOON:

    Jovo imaš osobnog Aliena pored sebe, ko fućka kozu neku tamo!

  • sasavt:

    ma jel ovo članak za nekad ozbiljne dnevne novine pa daj nemojte me j.