Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ova scena iz serije 'Seks i grad' bila je toliko odvratna da je nikad nisu prikazali

Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je jedna scena bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili kako je neće prikazati. Poslije se s tim složila i produkcija serije.
14. lipnja 2018. u 12:10 2 komentara 8605 prikaza
Seks i grad
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Dva je desetljeća prošlo od početka prikazivanja kultne serije "Seks i grad", a Mirandu, Charlotte, Samanthu i Carrie i danas vole milijuni gledatelji širom svijeta budući da se serija često reprizira na malim ekranima.

Seks i grad Gdje su Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte 20 godina poslije

Međutim, malo ljudi zna da je jedna scena snimljena, ali nikada nije prikazana. Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je  bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili da je neće prikazati. Kasnije se s tim složila i produkcija serije.

[video: 25352 / ] Promijenio se Simpatični Steve iz 'Seksa i grada' sada izgleda sasvim drukčije

– Scena je trebala biti prikazana u epizodi "Monogamni", u prvoj sezoni. Novi Charlottein dečko Michael tjera je na oralni seks, što ona odbija. On joj uzima glavu i gura je prema svom međunožju, a za sve to vrijeme u kadru je i njegov pas. No Charlotte ga optužuje kako je ne voli nego je samo želi iskoristiti i naglo izađe iz sobe. To je bio i kraj scene koju su gledatelji vidjeli u seriji. No, snimili smo još i scenu u kojoj se Charlotte vraća u sobu i vidi kako pas liže Michaelovo međunožje. Ne mogu vjerovati da smo uopće i pomislili to snimiti – rekao je Starr.

Seks i grad
1 / 8
Bio je najseksepilniji lik u 'Seks i gradu', a sada u 47. godini izgleda ovako
Neobično Konačno otkriven razlog zašto je Carrie završila s Facom, a ne s Aidanom Seks i grad Dvije dive godinama se ne podnose, a tek sada otkrivena je pozadina sukoba
Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas