Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENA TAJNA

Ova scena iz serije 'Seks i grad' bila je toliko odvratna da je nikad nisu prikazali

Seks i grad
Foto: Promo
1/5
14.06.2018.
u 12:10

Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je jedna scena bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili kako je neće prikazati. Poslije se s tim složila i produkcija serije.

Dva je desetljeća prošlo od početka prikazivanja kultne serije "Seks i grad", a Mirandu, Charlotte, Samanthu i Carrie i danas vole milijuni gledatelji širom svijeta budući da se serija često reprizira na malim ekranima.

Međutim, malo ljudi zna da je jedna scena snimljena, ali nikada nije prikazana. Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je  bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili da je neće prikazati. Kasnije se s tim složila i produkcija serije.

– Scena je trebala biti prikazana u epizodi "Monogamni", u prvoj sezoni. Novi Charlottein dečko Michael tjera je na oralni seks, što ona odbija. On joj uzima glavu i gura je prema svom međunožju, a za sve to vrijeme u kadru je i njegov pas. No Charlotte ga optužuje kako je ne voli nego je samo želi iskoristiti i naglo izađe iz sobe. To je bio i kraj scene koju su gledatelji vidjeli u seriji. No, snimili smo još i scenu u kojoj se Charlotte vraća u sobu i vidi kako pas liže Michaelovo međunožje. Ne mogu vjerovati da smo uopće i pomislili to snimiti – rekao je Starr.

Seks i grad
1/8

Komentara 2

DI
Diesel
13:58 14.06.2018.

Hahaha,....konacno malo dobrog humora.

ME
Menjik
13:13 14.06.2018.

sve je to progresivno i pozeljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije