Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCO CUCCURIN

Naš influencer otkrio: 'Počeo sam raditi s 15 godina i te novce sam uložio u opremu za rad'

Marco Cuccurin
Foto: Nova TV
1/6
26.03.2023.
u 20:54

- Moja obitelj je jedna onako obična obitelj. Tata je stolar, mama domaćica, a moji snovi ogromni. Zapravo je ključan moment shvatiti da si nekad priliku trebamo stvoriti sami. Prva moja zarada je bila kuharska zarada. S 15 godina radio sam prvu sezonu i upravo sam te novce uložio u kameru i mobitel da bih uopće mogao pokrenuti ovo sve što sad radim - ispričao je Marco koji je u 'Plesu sa zvijezdama' s mentoricom Paulom Tonković plesao jive.

Marco Cuccurin i Paula Tonković u četvrtoj emsiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su jive.

'- Ideja za ''Flashdance'' je došla od mog tate koji je lud za tim filmom, a ono što mi se sviđa kod tog filma je ta jedna poruka upornosti. Moj trnoviti put je baš bio trnovit'', pojasnio je Marco Cuccurin svoju životnu priču ponukan temom filmske večeri koja ga je dočekala u showu ''Ples sa zvijezdama''. 

'- Moja obitelj je jedna onako obična obitelj. Tata je stolar, mama domaćica, a moji snovi ogromni. Zapravo je ključan moment shvatiti da si nekad priliku trebamo stvoriti sami. Prva moja zarada je bila kuharska zarada. S 15 godina radio sam prvu sezonu i upravo sam te novce uložio u kameru i mobitel da bih uopće mogao pokrenuti ovo sve što sad radim - ispričao je Marco koji je u ovoj emisiji s mentoricom Paulom Tonković plesao jive.

- Upravo cha cha cha, jive i takvi plesovi mi pružaju priliku da pokažem karakter koji je uvijek snažan i nasmijan što god bilo na putu - zaključio je Marco. Podsjetimo, Marco je u prošloj rmisiji pustio suzu jer se prisjetio pokojne majke.

 - Bila je stup naše obitelji, a s njenim odlaskom sam nekako ja to preuzeo na sebe. Svaki put kad čujem Josipu Lisac na radiju - ja kažem evo mama mi se javila. Moja mama je stvarno usadila sve te neke lijepe životne vrijednosti u mene, naučila me i voljeti, i ovaj ples posvećujem njoj, ona je razlog zašto sam ja danas ovdje - rekao je Marco i briznuo u plač, a njegova plesna partnerica Paula potrčala je zagrliti ga i utješiti. 

Inače, Marca smo već imali prilike gledati u pjevačkim showovima poput RTL-ovih Zvjezdica i Zvijezda, a prošle godine i u HRT-ovom howu 'Zvijezde pjevaju' gdje je nastupao s Mijom Negovetić te odnio pobjedu. Marco je već ranije govorio o svom životu, kojeg je podijelio i s vojskom pratitelja na društvenim mrežama. Tako je jednom prilikom otkrio da mu je mama najveća motivacija.

- Najveća motivacija bila i ostala. Znam da bi iz tjedna u tjedan glasala za mene, bodrila me, vjerojatno na svakom nastupu i plakala od sreće – rekao je tada te dodao:

- Ona je bila moj najbolji prijatelj. Mislim, svatko od nas tko je imao mogućnost proživjeti svoje dane s majkom zna da je to najljepša stvar na svijetu i kad ostaneš bez toga, kao da si ostao bez nekog dijela tijela, nikad nije isto. Ali trud i motivacija ne nestaju jer znam da ona gleda i da želi da je učinim ponosnom i želim je učiniti ponosnom i sve nastupe uvijek posvetim njoj – rekao je.

VIDEO: Hus iz Parnog valjka otkrio nam je sve o nastavku rada benda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije