Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi nastavci serije

Georgina Rodriguez priznala da je imala tri spontana pobačaja prije smrti bebe: 'Bila sam slomljena'

Foto: Instagram
1/15
26.03.2023.
u 18:30

Isprve je smrt bebe pokušala sakriti od djece, no nogometaš im je ipak priznao da je  Angel na nebu

Georgina Rodríguez Hernández (29) španjolska influencerica i model te partnerica i zaručnica jednog od najboljih nogometaša svijeta Christiana Ronalda (38), u novom nastavku svog dokumentarca "I Am Georgina" na Netflixu otkrila da je prije smrti novorođenog sina prošle godine u travnju imala tri spontana pobačaja.

Ispričala je kako je bila zabrinuta tijekom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja, a svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao "užasan period" jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo. Zbog toga se plašila svakog posjeta ginekologu.

"Jako sam se bojala svakog ultrazvuka prije rođenja blizanaca. Osjećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena", ispričala je Georgina i prisjetila se dana kad je rodila blizance, dječaka i djevojčicu. Bella je rođena zdrava, a njezin brat blizanac Angel preminuo je tijekom porođaja. 

"Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali djelić mog srca je odletio", prisjetila se manekenka. Isprve je smrt bebe pokušala sakriti od djece, no nogometaš im je ipak priznao da je  Angel na nebu. "Nakon smrti sina više nikad neću biti ista", priznala je.

Prva sezona serije podizala je mnogo prašine i prije nego što je stigla na Netflix, a odmah po izlasku uslijedile su i brojne reakcije. Jedni su serijom oduševljeni, drugi pomalo razočarani, no sve u svemu Georgina nikome nije promaknula. Serija je ušla u top 10 najgledanijih, a zbog golemog interesa ubrzo najavljeno da će se snimati i druga sezona. U njoj bi trebalo biti riječi i o velikoj obiteljskoj tragediji koja ih je zadesila u travnju prošle godine kada su tijekom poroda blizanaca  izgubili sina. - Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno - izjavila je Georgina u rujnu prošle godine kada je nova sezona najavljena na u Španjolskoj.

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije