Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

Naomina vjenčana kuma bit će Abramovičeva djevojka Daria

naomi
Pixsell
23.04.2010.
u 10:09

Naomin zaručnik Vladislav Doronin otkrio je ruskim medijima kako će crnu panter uskoro odvesti pred oltar, a kuma će joj biti Daria Žukova.

Moskovski milijunaš Vladislav Doronin otkrio je kako će se uskoro vjenčati za manekenku Naomi Campbell. Kako prenose neki ruski mediji, 47-godišnji je Doronin rekao kako će vjenčana kuma njegove buduće supruge biti Daria Žukova, djevojka Romana Abramoviča.

- Trebalo nam je dugo vremena da odaberemo kumove. Kako smo dobri prijatelji s Darijom, odlučili smo da ona bude uz Naomi pored oltara - kaže Doronin mudro prešutjevši datum. Iako nikad to nije potvrdio, Doronin je navodno već oženjen za 44-godišnju ruskinju Ekaterinu s kojom ima kćer.

No, planovi o vjenčanju u svakom će slučaju neko vrijeme biti u drugom planu jer Naomi ima većih briga. Naime, sumnja se kako je crna pantera 1997. na dar dobila nebrušeni dijamant od nekadašnjeg predsjednika Liberije kojem se sada sudi u Nizozemskoj zbog silovanja, ubojstava, regrutiranja djece u Sierra Leoneu i niza drugih zločina. Na pitanje ABC-ova novinara je li dobila taj dijamant na dar, Naomi se bijesno ustala, odgurnula kameru i otišla s intervjua.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije