Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala je ista

Ovom haljinom Crna Pantera iznenadila je svoje obožavatelje na Instagramu

Naomi Campbell
Foto: Instagram
1/6
18.06.2015.
u 17:00

Mnogima je prava muka ući u odjeću od prije nekoliko godina, a njoj ne predstavlja problem odjenuti komade stare čak 18 godina!

Predivna Naomi Campbell na svom Instagram-profilu pohvalila se zavidnom figurom uoči dodjele Fragrance Foundation Awards u New Yorku.

No ono što je još više zapanjilo obožavatelje ove 45-godišnjakinje je srebrna Versace haljina koju je Crna Pantera odjenula. Naime, riječ je o haljini koju je slavna manekenka prvi put prije obukla prije 18 godina, a dan-danas stoji joj kao salivena.

Kako li joj ovo samo uspijeva? Svaka čast, Naomi!

>>Tysona uništile fatalne ljepotice, 'kriva' i Naomi Campbell

>>Supermodel za sva vremena: I u 44. godini izgleda fenomenalno!

 

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:19 02.08.2015.

Sto je prekrasno na ovoj crnkinji, poznatoj po losem kucnom odgoju i agresivnosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije