Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio leđa

Nakon što je skoro ostao paraliziran zbog njihova proizvoda, glazbeni mogul podiže tužbu za 10 milijuna funti

Britain's Got Talent judges sighting - Manchester
Foto: Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL
1/6
18.12.2020.
u 12:06

Cowell i njegov tim sada procjenjuju svoje pravne mogućnosti i proučavaju tvrdnje bivšeg zaposlenika. Njegovi pomoćnici kažu da su pokušali kontaktirati proizvođača, tvrtku Swindon Powertrain sa sjedištem u Wiltshireu, ali nisu imali sreće.

Glazbeni mogul i jedan od najpoznatijih članova žirija u američkoj, ali i britanskoj verziji showa ''Supertalent'', Simon Cowell početkom kolovoza pao je s električnog bicikla i teško ozlijedio leđa. Zbog ozbiljnosti ozljede hitno je prebačen u bolnicu i operiran. Simon je ozlijedio kralježnicu na šest mjesta, oštećena su mu tri kralješka, no nije ozlijeđena leđna moždina pa nije ostao paraliziran. Međutim, morali su mu stabilizirati kralježnicu ugradnjom metalne šipke. Na operaciji je bio oko šest sati, a poslije operacije njegov je angažman u poznatom showu ostao upitan.

LOS ANGELES - MAR 4: Simon Cowell at the America's Got Talent Season 15 Kickoff Red Carpet at the Pasadena Civic Auditorium on March 4, 2020 in Pasadena, CA Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Hutchins Photo/Newscom/PIXSELL

Cowell sada razmatra pravnu tužbu protiv proizvođača električnog bicikla u iznosu od 10 milijuna funti. Za takvu se odluku odlučio nakon što je bivši radnik te tvrtke javno ustvrdio da je bicikl od 20.000 funti "smrtna zamka" i "nesreća koja samo čeka da se dogodi" te da nitko ne bi smio upravljati biciklom dok ne prođe stručnu obuku. Bivši zaposlenik rekao je da je prethodno upozorio svoje šefove da bi TV mogul mogao slomiti vrat. Tvrdio je da se naprava, koja je 60 puta snažnija od uobičajenih e-bicikala, ne smije koristiti bez stručne obuke.

Cowell i njegov tim sada procjenjuju svoje pravne mogućnosti i proučavaju tvrdnje bivšeg zaposlenika. Njegovi pomoćnici kažu da su pokušali kontaktirati proizvođača, tvrtku Swindon Powertrain sa sjedištem u Wiltshireu, ali nisu imali sreće.

Oporavak glazbenog mogula srećom je prošao dobro te se mogao vratiti svojim obvezama iako sigurno neće u skorije vrijeme na vožnju biciklom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije