Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo u ručniku

Zdravka iz 'Života na vagi' pokazala kako izgleda nakon showa, s Majom uživala na wellnessu

Foto: Instagram
1/4
14.12.2020.
u 16:25

U showu se Zdravka zbližila s Majom s kojom se i dalje druži, a proteklog su vikenda zajedno bile i u wellnessu. Otkrila je to Zdravka na svom Instagramu na kojem je objavila fotografiju na kojoj ona i Maja uživaju pokraj bazena omotane samo u ručnike.

Kandidati posljednje sezone showa 'Život na vagi' nakon završetka showa pozornost plijene na društvenim mrežama. Većina njih aktivna je na Facebooku i Instagramu gdje nerijetko pratitelje časte fotografijama svog izgleda. Jedna od njih je i Splićanka Zdravka Kapetanović koja je u finalnoj emisiji osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6. Iako je nakon osvajanja nagrade rekla kako će dobiveni iznos potrošiti na dobru feštu zbog epidemiološke situacije slavlje će ipak morati pričekati, ali ne i druženje s novonastalim prijateljima.

Foto: Instagram screenshot

U showu se Zdravka zbližila s Majom s kojom se i dalje druži, a proteklog su vikenda zajedno bile i u wellnessu. Otkrila je to Zdravka na svom Instagramu na kojem je objavila fotografiju na kojoj ona i Maja uživaju pokraj bazena omotane samo u ručnike.- Vodite brigu o sebi - poručila je vedra Splićanka svojim pratiteljima koja je obećala da će i dalje marljivo raditi na svom izgledu te da se nikada neće vratiti na staru kilažu od 123 kg koliko je imala kad je ušla u show.

Foto: Instagram screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije