Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva transformacija!

Nakon što je izgubila 45 kilograma slavna ljepotica pokazala vitku figuru u badiću: 'Božanstvena'

Foto: PA/Pixsell
1/13
28.08.2022.
u 08:00

Jessica je pozirala na plaži u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu s prorezima koji je istaknuo njezinu vitku figuru i preplanuli ten. Kosu je ostavila raspuštenu s loknama dok je lice prekrila sunčanim naočalama, a cijelu kombinaciju upotpunila je crnim platformama koje su dodatno istaknule i izdužile njezine noge.

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (41) uživala je na godišnjem odmoru u Meksiku sa svojim suprugom Ericom Johnsonom, a s pratiteljima je podijelila nekoliko atraktivnih fotografija i oduševila linijom nakon gubitka kilograma.

Jessica je pozirala na plaži u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu s prorezima koji je istaknuo njezinu vitku figuru i preplanuli ten. Kosu je ostavila raspuštenu s loknama dok je lice prekrila sunčanim naočalama, a cijelu kombinaciju upotpunila je crnim platformama koje su dodatno istaknule i izdužile njezine noge.

- Sunce je zašlo za najromantičniji, seksi i zasluženi meksički bijeg s mojim vječnim ljubavnikom Ericom Johansonom. Nedostajat će mi ovo, ali donijet ću kući puno dodatne strasti za sve i svakoga što je sigurno- napisala je Jessica uz fotografiju pa zaradila brojne komplimente pratitelja.

''Ljepotica'', ''Savršena'', ''Božanstvena'', ''Divim ti se'', ''Kraljica'', ''Blistaš'', ''Prezgodna'', ''Wow'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Jessica je nedavno podijelila detalje transformacije u razgovoru za The Real. -Trebalo mi je tri godine. Vjerujem da si trebam postaviti male ciljeve u životu jer uvijek postoje problemi koji će pokušati spriječiti i izgledati će kao da je sve nemoguće. Mali ciljevi su mi pomogli da ostvarim veći- ispričala je Simpson te objasnila kako glavni cilj nije bio da može nositi bikini, ali je bio odličan osjećaj ponovno ga obući.

-Bio je to posebno emotivan trenutak koji sam htjela podijeliti sa svima, bila sam ponosna na sebe što sam uspjela, osjećala sam se kao da je sve moguće. Kako je otkrila, ovo je već treći put da gubi 45 kilograma nakon svakog poroda.

Slavna ljepotica u prošlosti je imala problema s kilažom te se često zbog toga nalazila na meti kritika Sve je započelo tijekom njene treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 117 kilograma. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima kći Maxwell sina Acea.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije