Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantičan trenutak

VIDEO Đokovićev brat Đorđe zaprosio svoju djevojku Sašku na Kalemegdanu, ona rekla 'da'

Foto: Instagram
1/4
27.08.2022.
u 21:45

Na snimci objavljenoj na Tiktoku se vidi kako su Saška Veselinov i Đorđe Đokovićuživali u pogledu na zalazak sunca, a zatim je Đorđe kleknuo. Prema reakciji može se zaključiti da je TV voditeljica pristala udati se za njega.

Brat tenisača Novaka Đokovića, Đorđe Đoković zaprosio je svoju djevojku, TV voditeljicu Sašku Veselinov. Prosidba se odvila na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, a snimka događaja pojavila se na TikToku. Na snimci se vidi kako su Saška i Đorđe uživali u pogledu na zalazak sunca, a zatim je Đorđe kleknuo. Prema reakciji može se zaključiti da je TV voditeljica pristala udati se za njega.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Inače, Đorđe i Saška početkom ovog mjeseca proslavili su prvu godišnjicu veze i to ljetovanjem u Hrvatskoj. Na svom Instagram profilu Saška je podijelila nekoliko fotografija s odmora te Đorđu uputila dirljivu poruku. "Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice", napisala je uz snimku.

Saška i Đorđe upoznali su se zahvaljujući poslu, a nedugo nakon toga upustili su se i u ljubavnu vezu. 

- Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditeljica zabavnog programa, ali uvijek se zanimala za sport i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Vidjeli su da sjajno funkcioniraju pa su nedavno odlučili započeti zajednički život - ispričao je nedavno za srpske medije izvor blizak obitelji Đoković.

Inače, Đorđe također je bio veliki teniski potencijal i mnogi su mu od malih nogu predviđali sjajnu karijeru. Ipak on je ubrzo odustao od tenisa te se posvetio privatnom biznisu. Iz srpskih medija može se doznati da je krenuo s proizvodnjom energetskog pića u Americi, alii da se bavi uvozom ribe i vina. Pandemija mu je pomrsila poslovne planove pa prema posljednjim informacijama srpskog Telegrafa njegova tvrtka posluje s gubitcima, no ruže mu zato cvatu na privatnom planu.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Asterix
Asterix
23:00 27.08.2022.

Plastični hirurzi mogu da budu večno zahvalni Vučiću što je lansirao velike čube u modu. Nema ni jedna da ih nema.

Avatar mustafa2
mustafa2
22:52 27.08.2022.

jel se zna sto su kerleusa i sevke na to rekle, ajd da cujemo i njihovo misljenje.

VI
Vinogradsja
22:42 27.08.2022.

Tko je pročito dalje od naslova ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije