Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sheryl crow

Nakon raka dojke, ima tumor na mozgu, no neće ga operirati

sheryl crow
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
1/7
06.02.2014.
u 19:53

Riječ je o benignom tumoru, a 51-godišnja pjevačica redovito ide na kontrole svakih pola godine

Dvije godine nakon što je izliječena od raka dojke, pjevačica Sheryl Crow saznala je da ima tumor na mozgu. Srećom, riječ je o benignom tumoru, a 51-godišnja pjevačica kaže kako ga neće operirati.

– Tumor nije toliko velik, tisuće ljudi imaju benigne tumore, pogotovo žene. Prouzrokuje ih estrogen, a to su najsporije rastući tumori, no nisu zato manje zabrinjavajući - kaže Sheryl, koja svakih pola godine odlazi na redovite kontrole.

Pjevačica je 2006. godine prekinula vrlo javno s biciklistom Lanceom Armstrongom, a nakon toga saznala je kako boluje od raka dojke. Kaže kako joj je to potpuno promijenilo perspektivu u životu. Doselila se u Nashville, Tennessee, gdje joj je živi sestra, a prije nekoliko godina usvojila je dvojicu dječaka, 6-godišnjeg Wyatta i trogodišnjeg Levija.

>>Za tumor na mozgu Sheryl Crow krivi mobitel i često telefoniranje

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije