Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zajubljen

Nakon četiri bolna razvoda Sean Bean ima novu djevojku

sean bean
pixsell
11.09.2012.
u 08:17

Temperamentni britanski glumac čiji su razvodi uvijek završavali skandalom i optužbama za zlostavljanje predstavio je svoju novu partnericu, mnogo mlađu Victoriju Golembiovskayu.

Nakon četiri razvoda od glumica koji su redovito završavali skandalom i prošlogodišnjeg priznanja da ''brak definitivno nije za njega'', 53-godišnji britanski glumac Sean Bean našao je novu, mnogo mlađu partnericu. Riječ je o uglednoj londonskoj kuratorici Victoriji Golembiovskayoj.

– Dijelimo istu strast prema votki – našalio se glumac dodajući kako je novu ljubav susreo u Rusiji na premijeri svog novog filma.

– Victoria je vrlo sramežljiva osoba, ne voli se pojavljivati u javnosti gdje ima puno kamera – objasnio je Bean. Nada se da je konačno sreo pravu ljubav jer, iako više ne vjeruje u brak, ljubavi se ne može prestati nadati.

Temperamentnog glumca žene s kojima je bio u braku optužile su za zlostavljanje, a prošle je godine bio uhićen zbog prijetećih SMS-ova bivšoj supruzi.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
Livi
09:09 11.09.2012.

To je vec Englezima u tradiciji. Vec se u sesnaestom stoljecu njihov kralj Henriy VIII. sest puta zenio. Od tih sest zena dvije je skratio za glavu jer su mu toboze bile nevjerne, od dviju se rastavio, jedna mu umrlaa nakon poroda, a tek jedna je imala ne/srecu nad-ziviti ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije