Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Najemotivnija pjesma do sada – pogledajte bajkoviti spot za novu pjesmu Lee Mijatović

05.06.2018.
u 15:13

Osim oduševljenja samom pjesmom komentari mojih najbližih kad su čuli "Sanjam te" su uglavnom bili: "Lea jesi ti pisala ovaj tekst? Zvuči kao da jesi", rekla je Lea.

Dok su u punom jeku pripreme za najvažniji dan u njezinom životu - vjenčanje, Lea Mijatović predstavlja novu pjesmu, izuzetno emotivnu baladu „Sanjam te“.

Ekipa koja uz Leu stoji od samog početka njezine solo karijere, zaslužna je i za ovaj singl. Igor Ivanović i Marko Vojvodić autori su glazbe i teksta najemotivnije Leine pjesme koja dolazi baš u pravom trenutku.

„Osim oduševljenja samom pjesmom komentari mojih najbližih kad su čuli "Sanjam te" su uglavnom bili: "Lea jesi ti pisala ovaj tekst? Zvuči kao da jesi"...mislim da je takav komentar veliki kompliment za suradnju između mojih autora i mene jer ustvari daje do znanja koliko smo povezani u ovome što radimo i koliko se razumijemo. Nema veće sreće za izvođača od one kad uz sebe ima autorsko producentski tim koji prepoznaje i osjeća ono što izvođač želi izraziti. Ovaj put su mi Igor i Marko priuštili da izrazim emocije koje trenutno proživljavam u životu i da se raspjevam u ovoj predivnoj baladi. – rekla je Lea Mijatović.

U režiji deciBel studija snimljen je bajkoviti video spot.  Video spotom su htjeli usmjeriti sav fokus na pjesmu i emociju koju ona nosi. U cijeloj jednostavnosti spota Lea i njezina ekipa pokazali su raskoš jednog dijela Lijepe naše, točnije kanjon rijeke Zrmanje i Tulove grede na Velebitu.

„Snimanje je bilo prava avantura, pored bure u podnožju Velebita i penjanja na Tulove grede po šljunčanom putu izgrađenom u 19. stoljeću, cijeli dan smo strepili od zmija koje na sreću taj dan nismo sreli.“ – zaključila je Lea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije