Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenio se

Simpatični Steve iz 'Seksa i grada' sada izgleda sasvim drukčije

Foto: Youtube Screenshot
1/9
05.06.2018.
u 12:57

David Eigenberg nakon uloge Stevea u ovoj kultnoj seriji više nije uspio ostvariti takav uspjeh

Sutra se obilježava dvadeset godina od početka emitiranja serije "Seks i grad" koja je obilježila karijere svih glavnih glumaca, među kojima je i David Eigenberg.

Njega smo gledali u ulozi simpatičnog i dobrog konobara Stevea Bradyja koji je osvojio srce Mirande Hobbes, a koju je glumila
Cynthia Nixon

 

 

Za razliku od njegovih kolegica koje starost pokušavaju zaustaviti estetskim zahvatima, David ne skriva svoje sijede vlasi i bore. Teško bismo ga danas prepoznali. 

Nakon Seksa i grada nije ostavio značajniju ulogu. Uglavnom ga je televizijska publika gledala u manjim ulogama u serijama "Zločinački umovi", "Castel" i "Zakon i red".

Foto: PA/Pixsell

Sa suprugom Chrysti u braku je 16 godina i imaju sina Louia kojem je devet godina. 

Kad se snimao film "Seks i grad" David je u jednom intervju ispričao kako je prva reakcija nekih od suradnika s kojima je snimao i seriju, bila: Bože, kako si ostario!

Komentara 9

JM
ja-ma
14:56 05.06.2018.

Meni je lik simpatičan,a Steve je bio papak ne ovaj čovjek kojeg ni ne poznajete.Smanjite doživljaje!

MA
maxxxx
15:04 05.06.2018.

To mi je bio najantipaticniji lik, uz Carrie, Samanthu, Mirandu i onog malog homoseksualca.

PP
pp
14:46 05.06.2018.

Ma po čemu je simpatičan? On je glumio patetičnog lika. Slabića, jadnika, papka. Da je samo bio normalan imao bi žensku. I to mora biti pouka. Daj samo budi normalan. Ne trebaš biti nekakav alfa mužjak al budi normalno muško. Ne kenjkavac. Mlitavac. Šonjo. Poradi na debi, budi normalan i usreći i sebe i druge oko tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije