Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJA JE GOTOVA, ALI...

'Na rubu zakona' na velikom ekranu?

03.06.2009.
u 16:31

Zadnja epizoda popularne serije "The Shield" ("Na rubu zakona") prikazana je u SAD-u u rujnu prošle godine, i svih sedam sezona je uredno spakirano na DVD-e.

Promovirajući DVD kolekciju cijele serije, njezin kreator Shawn Ryan i glumci Michael Chiklis, Walton Goggins i CCH Pounder nagovijestili su da priča o bezobzirnim policajcima iz Farmingtona možda nije okončana. Upitan postoji li mogućnost nastavljanja serije, Ryan je rekao da su šanse za to nepostojeće, ali da bi dovoljno zahtjeva ljubitelja serije moglo potaknuti 20th Century Fox da razmisli o kinofilmu.

Goggins, čiji lik Shane nije preživio kraj serije, komentirao je da je to "bullshit", a Ron Perlman, čiji je DVD "Sons of Anarchy" promoviran istodobno s "The Shieldom", odmah se počeo raspitivati:

- Čekaj malo, 'ko glumi Vica Macaaya u tom filmu? Mogu li ja doći na audiciju? - na što je Chiklis imao predvidljiv odgovor (""back off, motherfucker" - odje*i, mater ti tvoju) a na pitanje kakva je situacija s Mackayem nakon dogovora s ICE-om rekao:

- Radije se ne bih pretvarao da mi se sviđa što me odgurkuje Ron Perlman... Trenutačno na to ne mogu odgovoriti – a Perlman je umirujuće dodao:

- Ma 'zašmirat' ću ja tu audiciju, ne brini se.

Bilo kako bilo, mogućnost da se "The Shield" nakon malog ekrana nastavi na velikom postoji, a ako je Perlman zainteresiran za neku ulogu, glumački dvoboj njega i Chiklisa svakako bi bio dobar razlog za posjet kinodvorani.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije