Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar Cantus

Muzičari su mladu publiku natjerali na smijeh do suza

lisinski
Matija Habljak/Pixell
09.02.2010.
u 15:24

Ako je netko pomislio da glazbenici ne znaju ni glumiti ni plesati, ljuto se prevario. To je svojim projektom pokazao ansambl Cantus uz pomoć redatelja K. Dolenčića i koreografa D. Bogdanića.

Ako je netko pomislio da glazbenici ne znaju ni glumiti ni plesati, ljuto se prevario. To je svojim projektom pokazao ansambl Cantus u maloj dvorani Lisinski uz pomoć redatelja Krešimira Dolenčića i koreografa Dinka Bogdanića koji su (kako-tako) naučili plesati i one samoironične glazbenike s dvije “lijeve noge”.

Glazbeni teatar s djelima Detonija, Gesslera, Berija, Kagela i Foretića uz izvrsnu “kabaretsku” pjevačicu Martu Babić s plinskom maskom ili violončelističko-nogometnim dvobojem braće Chelfi do suza je nasmijao mladu publiku u malom Lisinskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije