Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talijanska glumica

Monica Bellucci otkrila zašto u posljednje vrijeme nosi samo tamne modne kombinacije: 'Ne isplati se'

Monica Bellucci
Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
1/17
28.12.2022.
u 23:00

Glumica oduševljava svojim prirodnim izgledom, a otkriva kako izbjegava stroge dijete i režime vježbanja te da rađe obuče crnu garderobu nego ustane rano ujutro i ode u teretanu.

Talijanska glumica Monica Bellucci (58) godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta i oduševljava svojim izgledom i prirodnom ljepotom. Bellucci s ponosom ističe svoje obline i kada govori o svom tijelu uvijek ističe da nikad nije bila mršava niti to želi. Glumica izbjegava stroge dijete i režime vježbanja, a u posljednje vrijeme je često može vidjeti u tamnim odjevnim kombinacijama. Razloge posezanja za ovom bojom garderobe objasnila je u jednom intervju.

- Trebala bih ustati u pet ujutro da počnem vježbati u šest u teretani! Ne isplati se. Umjesto toga nosim crnu odjeću. Puno je lakše i zabavnije - rekla je Monica te tako objasnila zašto je u posljednje vrijeme možemo vidjeti samo u crnim odjevnim kombinacijama.

Istaknula je i da umjereno vježba, uglavnom pliva ili ponekad trči te se bavi jogom. No, glavna aktivnost joj je plivanje kojim se bavi četiri puta tjedno po 45 minuta. Bellucci kaže da se ne želi izgladnjivati, no da smršavi koji kilogram ako to uloga zahtjeva od nje. Tada prelazi na režim u kojem jede meso, ribu i povrće te lako gubi kilograme, ali se odmah nakon toga vraća na režim u kojem jede sve.

- Volim hranu i jedem sve. Ipak, najviše volim talijansku kuhinju, a prije svega tjesteninu i parmezan. Ne pazim na vrste namirnica, već samo na količine - kaže glumica.

Inače, Monica često svoje obožavatelje oduševi svojim prirodnim izdanjem. Tako je nedavno u jednu emisiju stigla u crnoj kombinaciji koju je upotpunila zlatnim nakitom. Oči je naglasila tamnim make-upom dok je na ostatku lica imala tek minimalno šminke, a pratiteljima nije trebalo dugo da joj uputu brojne komplimente na račun izgleda i dostojanstvenog starenja.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarica koja ga je dovela do vrha top lista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije