Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
molitva uslišena

'Molila sam Boga da mi podari veće grudi'

Katy Perry
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/5
21.01.2014.
u 16:48

Katy Perry ponosno je pokazala dekolte na naslovnici najnovijeg izdanja časopisa GQ, ponovno priznavši da se kao dijete molila za veće grudi

Katy Perry ponosno je pokazala dekolte na naslovnici najnovijeg izdanja časopisa GQ, ponovno priznavši da se kao dijete molila za veće grudi.

– Ležala sam jednu večer i gledala svoja stopala i molila se Bogu, molim te, daj da imam toliko velike grudi da ne mogu vidjeti stopala. Bog mi je uslišao molitve – ispričala je 29-godišnja pjevačica koja je u intervjuu otkrila kako je bivši suprug Russell Brand nikad nije posjećivao na turneji, ali i da je nevinost izgubila na prednjem sjedalu Volvo Sedana uz zvuke "Grace" Jeffa Buckleya.

Perry, koja je proteklih mjeseci prozivala kolegice koje golotinjom prodaju svoju glazbu, u GQ-u je u seksi editorijalu pokazala svoje čari.

>>Katy Perry: Razvod sam liječila alkoholom i nezdravom hranom

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar neodgovorni
neodgovorni
18:28 21.01.2014.

koliko je zena stavilo u zadnjih 10 godina gumene sise mos mislit kakve ce nam babe bit za 40-50-60 godina stare i sisate hehehe

ĆA
ćaćaća
19:10 21.01.2014.

da se barem za moždane vijuga pomolila..

SW
swic
18:28 21.01.2014.

Hm ! Da nije mozda Dr dao a ne Bog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije