Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznato voditeljsko lice

Mojmira Pastorčić vratila se u RTL Direkt: 'Kako sam vam i obećala...'

Foto: RTL Screenshot
1/25
10.10.2023.
u 13:59

Mojmira Pastorčić se vratila u voditeljsku fotelju nakon tri tjedna odsutnosti koje je najavila sredinom rujna.

Voditeljica i urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić svojim je povratkom u emisiju sinoć razveselila mnoge gledatelje ove emisije. Naime, Mojmira se vratila u voditeljsku fotelju nakon tri tjedna odsutnosti koje je najavila sredinom rujna.

- Gdje je istina možda ću vam točnije znati reći za nekoliko tjedana kad se vratim sa studijskog programa iz Amerike. Do tad će s vama biti kolegica Damira Gregoret. I’ll be back, vidimo se i pusa, bok! - rekla je tada Mojmira u odjavi, a u sinoćnoj emisiji nije propustila sve pozdraviti i pokazati da je ispunila svoje obećanje.

- Kako sam vam i obećala... I'm back! Dobra vam večer. Dobrodošli u Direkt. Ja sam Mojmira Pastorčić, a ovo su teme kojima se bavimo u današnjoj emisiji - rekla je na početku jučerašnjeg RTL Direkta voditeljica i urednica emisije, a potom je predstavila teme emisije. Na svoj povratak referirala se i u odjavnom dijelu emisije.

- Ponovno se družimo sutra, kada će valjda i jet lag biti slabiji - dodala je te odjavila emisiju u kojoj će je gledatelji ponovno moći gledati svake večeri. 

Pastorčić je na ovom poziciji mijenjala kolegica Damira Gregoret, koja je do sada, već postala dobro poznato lice ove informativne emisije jer se s gledateljima družila u nekoliko navrata kada je Mojmira bila odsutna. 

 Dodajmo i da je Mojmirin povratak najavila i Gregoret prošlog četvrtka.

- Završila sam i ja s Direktom. Hvala vama što ste pratili, hvala vrhunskoj redakciji koja me ponovno odlično primila. Bilo mi je sjajno s vama. U ponedjeljaka se vraća Mojmira, a mi se vidimo  RTL-u Danas. Doviđenja i laku noć - rekla je Damira u četvrtak na kraju emisije.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Damira se u ulozi voditeljice RTL Direkta našla i u kolovozu tijekom tri tjedna, kada je Pastorčić bila na odmoru.

-  A sad župne obavijesti - rekla je Mojmira prije svog odlaska na godišnji pa dodala:

- Kažu da je i u najvećoj ljubavi važno jedno drugome dati prostora, pa vas na iduća tri tjedna prepuštam u sigurne ruke vrijedne kolegice Damire Gregoret. Ne dirajte ni kornjače ni dupine, vidimo se krajem kolovoza. Hvala na pažnji, pusa bok - rekla je Mojmira tijekom odjavne špice. 

Gregoret smo prije toga u ovoj ulozi imali prilike gledati i u ožujku kada je Mojmira također odmarala.

– Ajme meni, ne mogu dočekati! Dva tjedna me nitko ne može zvati i ništa pitati, neće biti ni nikakvih komentara. Mijenjat će me kolegica Damira Gregoret koja je sjajna, koja još nikad nije vodila RTL Direkt. Mislim da će to biti odlično, a i meni će biti odlično jer ću se malo odmoriti od svega i neću pratiti što se događa – otkrila nam je tada.

Dodajmo da Mojmira često svojim izdanjima iznenadi pratitelje. Jednom prilikom tako je iznenadila svojom jeans kombinacijom, a često se radi i o frizurama ili drugim modnim dodatcima. Jednom je vodila Direkt i bez šminke. 

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

Komentara 2

KR
kruti172
14:58 10.10.2023.

kaj god .

PO
Poletarac101
14:14 09.11.2023.

New Generation

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije