Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Moj bivši dečko odvratno je biće, ne bih mu ni novčić dala'

– Da je tražio neki sitniš ili vrećicu čipsa, jednako bih reagirala. Uvijek ću se držati onoga što mislim da je pravilno – kazala je Tamara i dodala da joj je cijela situacija vratila ružne uspomene.
04. ožujka 2013. u 20:00 4 komentara 316 prikaza
tamara
Foto: Pixsell

Gorku rijeku suza isplakala je kći vlasnika Formule 1 Tamara Ecclestone gostujući u ponedjeljak ujutro u jednom televizijskom showu u kojem je govorila o svom bivšem dečku, 33-godišnjem Dereku Roseu. On joj je u studenom 2011. godine poslao e-mail u kojem od nje traži više od milijun kuna ili će otkriti sve detalje njihove davne veze.

Nije zaslužio ni čips

– On je odvratno biće, bolesni nasilnik koji se vratio u moj život deset godina nakon što smo bili u vezi – kroz suze je izgovarala 28-godišnja Tamara. Derek je prošli tjedan osuđen na četiri godine zatvora zbog ucjenjivanja Tamare.

– Da je tražio neki sitniš ili vrećicu čipsa, isto bih reagirala. Uvijek ću se držati onoga što mislim da je pravilno – kazala je Tamara i dodala da joj je cijela situacija vratila ružne uspomene.

Jecala u emisiji

U e-mailu koji je Derek svojoj bivšoj djevojci poslao u vrijeme kada se počeo prikazivati njen reality show “Billion Dollar Girl”, u kojem se Tamara hvali svojom skupom odjećom, nakitom i lagodnim životom, pisalo je da mu mediji nude novac da otkrije prljave detalje iz života raskalašene bogatašice te da je bolje da mu taj novac da i ušutka ga.

– On je već prodao priču o našoj vezi čim smo prekinuli. Ne znam što je tražio – jecala je Tamara.

– Tada je jako povrijedio mene i moju obitelj. Užasno mi se gadio. Poslije toga mislila sam da ga više nikad neću vidjeti – zaključila je.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
 • meri_22:

  E,moja Tamara,nisi se ni ti sa pamecu proslavila. Nemas ni trunke mamine mudrosti i pameti!

 • siroliver:

  Ne čini se Tamara iskvareno bez obzira što je neizmjerno bogata, uz odgoj mama Slavica ju je savim dobro naučila hrvatski.Jedina dilema je gdje su joj bile oči prije 10 godina?Taj Derek je gadniji od linićevog poreza na nekretnine.

 • Avatar flegmatik
  flegmatik:

  04.03.2013. u 20:31h siroliver je napisao/la: ... Jedina dilema je gdje su joj bile oči prije 10 godina?Taj Derek je gadniji od linićevog poreza na nekretnine. ---------------------------------------- Oh, pa zar ne znas da je ljubav slijepa?