Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Misteriozna žena iz Lanine objave zaintrigirala pratitelje: 'Inbox će mi eksplodirati'

Foto: Instagram screenshot
1/9
01.02.2021.
u 14:40

"Je li moguće da vas toliko zanima njezino ime, inbox će mi eksplodirati... Nikad, ali nikad vam ne bi palo na pamet. Ni na prvu, ni na drugu, ni na treću... Nikad je ne biste spojili sa mnom, u tome i jest čar", poručila je pjevačica.

Pjevačica Lana Jurčević proteklog je vikenda na Instagramu objavila motivacijsku poruku koju je dobila od jedne drage osobe. Riječ je o navodnoj poruci Stevea Jobsa koji je progovorio o poslovnom uspjehu, ali i bolesti koja ga je zadesila.

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

Lana je poruku dobila od jedne poznate osobe koja je zaintrigirala njezine pratitelje no ona nije željela otkriti njezino ime. "Meni je to proslijedila jedna žena... Jedna kojoj se toliko divim, ali ne samo ja... Mnogi drugi. Jer ona je netko tko će se pamtiti generacijama i generacijama. Ona je stvarno jedna jedina. Posebna na svim levelima... I ne znam čime sam zaslužila da me se s vremena na vrijeme uopće sjeti", napisala je pjevačica.

Foto: Instagram screenshot

"Da dijeli sa mnom neke stvari... Nekad i nazove... Znam da ne priča s puno ljudi, ne pušta ih blizu. Vjerujte da sam se zapitala sto puta zašto baš ja, zašto meni? Ne znam odgovor, ali srce mi je uvijek kao kuća", dodala je Lana i ostala zatečena brojem upita koje je dobila u inbox.

"Je li moguće da vas toliko zanima njezino ime, inbox će mi eksplodirati... Nikad, ali nikad vam ne bi palo na pamet. Ni na prvu, ni na drugu, ni na treću... Nikad je ne biste spojili sa mnom, u tome i jest čar. Velika je. Za mene, najveća. Jednostavno, ne govorenjem tko je, naša ljubav ostaje čista i netaknuta", poručila je pjevačica.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:05 01.02.2021.

I ja bih eksplodirao. Da je plavuša.

LI
liliZG
14:44 01.02.2021.

nakon seve, jelene, nine , eto nama i naše lane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije