Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stroga pravila

Kazimir Bačić: Sudionici Dore morat će prije prvog dolaska u dvoranu donijeti i negativan test na Covid-19

Foto: RENATO BRANĐOLICA / HRT
1/5
01.02.2021.
u 13:41

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić gostujući u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" otkrio je sve detalje oko Dore koja se 13. veljače održava u Opatiji.

Jedna od najvećih glazbenih manifestacija Dora, na kojoj biramo predstavnika naše zemlje na Eurosongu, održat će se u malo drugačijim uvjetima zbog pandemije koronavirusa, a sve detalje o Dori gostujući u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" ispričao je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. 

Ove godine će Dora biti realizirana na jedan specifičan način, bez publike, ali svi koji budu sudjelovati u spektaklu nalazit će se u Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Vodit će se stroge epidemiološke mjere, osiguranje će biti na najvećoj razini. Sudionici Dore morat će prije prvog dolaska u dvoranu donijeti i negativan test na Covid-19. Brinut ćemo se da svi dođu i odu zdravi - rekao je Bačić gostujući u HRT-ovoj emisiji. Datum održavanja Dore je 13. veljača, a voditeljice programa su Barbara Kolar, Jelena Lešić, Daniela Trbović i Doris Pinčić. 

- Po svijetu se događaju velike manifestacije uz velike epidemiološke mjere. Tako je održan novogodišnji koncert Bečke filharmonije. Kako se ne bi prekinula tradicija, koncert je održan bez publike, sudionici su bili testirani, a koncert održan. Tako smo i mi zaključili da možemo organizirati i održati Doru - kazao je Bačić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije