Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje: Stiže nam “Država, selo, grad”

Miroslav Škoro osmislio novu zabavnu emisiju

škoro
Pixsell
24.01.2010.
u 20:00

– Istina je da sam osmislio format radnog naslova “Država, selo, grad” i predao ga na nekoliko televizija. HRT je pokazao interes i trenutačno pregovaramo – jedva je kazao Škoro.

Već u sljedećoj TV sezoni na HTV stiže nova zabavna emisija “Država, selo, grad” s elementima realityja, natjecanja, zabave, pjesme, nagrada, kviza, čak i s referendumskim pitanjem. Publika u studiju i gledatelji pred ekranima bit će uključeni. Autor emisije Miroslav Škoro kaže da je prerano bilo što otkrivati.

– Istina je da sam osmislio format radnog naslova “Država, selo, grad” i predao ga na nekoliko televizija. HRT je pokazao interes i trenutačno pregovaramo – jedva je kazao. Neslužbeno doznajemo da će se sve vrtjeti oko vječnog sukoba sela i grada. Postojat će dva banda – tamburaški i band zabavne glazbe – koji će pratiti izvođače.

A oni neće biti samo pjevači. S mikrofonom u ruci našli bi se sportaši, gospodarstvenici, glumci... koji će pjevati na zadanu temu. Šuška se da bi voditelj, glazbenik Miroslav Škoro, imao i “pojačanje”, načelnika sela i gradonačelnika. Kako sada stvari stoje, režije će se prihvatiti Zoran Nikolić, a urednica emisija bila bi Vedrana Međimorec.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neni
21:04 24.01.2010.

Mada ne gledam nikakve zabavne emisije, jer su uglavnom bedaste ala \"ples sa zvi.\" Nadam se da će zuzetno inteligenti i sa smislom za humor Škoro nekaj pametnije izmisliti. Ali to kaj je sve naborjano reality,kviz ..pa čak i referendumm .pa još i načelnici sela i gradova ..ne djeluje baš obečavajuće To mi zgleda ono ...kao za svakog ponešto..a to je u pravilu za ..nikog ništa .. Pustite na TV dobar film...ipak je to najbolje

OB
-obrisani-
00:59 25.01.2010.

Ma to je moj Sokac !!!.....Odlicna zamisao gospodine Skoro.Zvuci zabavno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije