Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MISICA:

'Suprug milijarder osvojio me stavom'

Melita Fabečić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
07.02.2016.
u 15:56

Nakon naših učestalih druženja, prelomilo se nešto u meni i tek tada uopće više nisam dvojila, rekla je ljepotica

Lijepa Melita Fabečić za portal Scena.hr kako otkrila je upoznala supruga milijardera iz Ukrajine Aleksandra Onyshenka, za kojeg se nedavno udala.

- Moja lijepa ljubavna priča krenula je ovako – puno sam poslovno putovala, a na jednom od putovanja dobila sam priliku posjetiti konjički centar. S obzirom na to koliko volim konje, tamo sam provela neko vrijeme. Upravo tamo sam i upoznala sada već mog supruga Aleksandra Onyshenka. Spojila nas je ljubav prema konjima. Ljubav nije kliknula odmah na prvu, ali se tijekom naših druženja dogodila. Nakon naših učestalih druženja, prelomilo se nešto u meni i tek tada uopće više nisam dvojila – to je bilo to - rekla je nekadašnja Miss Universe Hrvatske, koja kaže da ju je Aleksandar osvojio stavom.

>> Bivša hrvatska misica uplovila u bračne vode sa 25 godina starijim multimilijunašem

Komentara 34

FA
faraon36
16:21 07.02.2016.

Jedva je pristala jadna..a on potrošio milju da ju pridobije....

MA
matador007
16:06 07.02.2016.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Šutnja je zlato,ljepotice.Bolje da šutiš i samo i dalje budi samo lijepa i ništa više od toga.

R0
R00kie
16:19 07.02.2016.

hahaha ljubav na prvu milijardu. nadam se da joj se isplatilo lezati pod starkeljom za tu lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije