Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema komplikacija

Mel Gibson tek nakon tri mjeseca otkrio da je prebolio koronavirus, bio je u bolnici tjedan dana

Foto: Profimedia
1/7
24.07.2020.
u 17:41

Glumac se zarazio u travnju, te je u bolnici bio tjedan dana. Od tada je testiran već više puta i svaki je pokazao da je negativan.

Glumac Mel Gibson zarazio se koronavirusom u travnju, te je tjedan dana proveo u bolnici. 

"Rezultati testa u travnju bili su pozitivni i Mel je proveo tjedan dana u bolnici. Dok je bio u bolnici liječen je lijekom remdesivir, a od tada je već mnogo puta testiran te su svi testovi pokazali da je negativan, a pokazalo se i da je pozitivan na antitijela", kazao je njegov glasnogovornik. 

Podsjetimo, Mel se nedavno oglasio se nakon što je izgubio posao na filmu 'Bijeg iz kokošinjca 2' zbog homofobnih i antisemitskih komentara koje je čula glumica Winona Ryder prije više od 10 godina na jednoj zabavi. Odlučno odbacuje sve optužbe i tvrdi da Winona laže. - To je 100 postotna neistina - kazao je Gibson i dodao: - laga je o tome prije više od 10 godina kada je prvi put s pričom izašla u medije, a laže i sada - tvrdi glumac.  Winona je, naime, nedavno u intervjuu ispričala kako je bila na jednoj zabavi u društvu s Gibsonom i otkrila kako je tekao razgovor. - Bili smo na jednoj zabavi, bila je velika gužva. Mel i ja smo stajali u društvu s mojim dobrim prijatelje, koji je gay. Gibson je pušio cigaru i obrati se mom prijatelju: "Hoću li sada dobiti AIDS, kad stojimo tako blizu?" pitao ga je. Netko je nakon toga pomenuo židove, a Mel je rekao: "Valjda nisi i ti jedna od onih koja je izbjegla peć?" - ispričala je Ryder. Dodala je da ju je kasnije nazvao kako bi se ispričao zbog svega što je rekao, no glumčev glasnogovornik tvrdi da je i to potpuna laž.

- Lagala je da ju je zvao i ispričao se. Nazvao ju je kako bi ju suočio s lažima i ona je odbila razgovarati - stoji u priopćenju glasnogovornika.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:53 24.07.2020.

Zar je i Mel Gibson bio na jadrankom balkanu i uzivao u ljepotama i Covid-19 Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije