Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastupale 13 godina

'Bilo je to mučenje!' Pjevačica otkrila kako se osjećala dok je radila s Beyonce

Foto: Instagram
1/10
24.07.2020.
u 13:06

Kelly i Beyonce osnivačice su spomenute grupe i zajedno su nastupale čak 13 godina, a nakon toga članice grupe posvetile su se solo karijeri.

Pjevačica Kelly Rowland u grupi Destiny's Child pored legendarne Beyonce bila je punih 10 godina, od 1995. do 2005. godine, a sada je progovorila o tome kako je bilo surađivati s njom. 

1/5

Kelly i Beyonce osnivačice su spomenute grupe i zajedno su nastupale čak 13 godina, a nakon toga članice grupe posvetile su se solo karijeri. Gostujući u emisiji The Voice Australia, Kelly je priznala da je godinama živjela u sjeni svoje kolegice Beyonce te da je to utjecalo na njezino samopouzdanje.

"Možete li zamisliti kako je to biti u grupi s Beyonce? Bilo je to mučenje u mojoj glavi. Stalno sam razmišljala da ne mogu nositi neku haljinu jer će me uspoređivati s njom ili da ne mogu otpjevati neku pjesmu jer će svi reći da zvučim poput Beyonce", kazala je Kelly.

"Lagala bih kada bih rekla da me to nije mučilo. I to je trajalo čitavo desetljeće tijekom kojeg sam se osjećala poput slona u sobi. Uvijek mi je to bio teret na leđima", iskreno je kazala pjevačica.

Kelly je tijeko svoje samostalne karijere osvojila niz nagrada poput Billboard i Soul Train Music Awards, a također je nominirana za dva Grammyja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije