Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanemarila zdravlje

Novinarka otkrila da ima rak zahvaljujući gledateljici: 'Vidjela je kvržicu na mom vratu'

Foto: Instagram
1/3
24.07.2020.
u 13:42

– Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču stoljeća, ali u isto vrijeme uopće nisam mislila na svoje zdravlje. Dok mi jedna gledateljica nije poslala e-mail prošlog mjeseca – napisala je, između ostalog, Victoria.

Nevjerojatna priča užarila je ovih dana društvene mreže. Naime, reporterka Victoria Price otkrila je da ima tumor i to zahvaljujući gledateljici koja je tijekom izvještavanja uočila neobičnu izraslinu na njezinu vratu. – Želim s vama podijeliti jednu osobnu stvar. Ispostavilo se da imam rak i to zahvaljujući jednoj divnoj gledateljici koja mi je skrenula pozornost na to. Jedno vrijeme neće me biti na poslu, ali vidimo se uskoro – započela je Victoria svoju objavu, a potom i detaljnije objasnila kako je došla do zastrašujućeg saznanja o zdravstvenim problemima.

Foto: Instagram screenshot

– Kao novinarka nisam stala s radom otkad je počela pandemija. Smjene bez prestanka u danima kada vijesti pristižu bez stajanja. Prilagođavala sam se radu na daljinu i preuzimala ulogu istraživačke novinarke. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču stoljeća, ali u isto vrijeme uopće nisam mislila na svoje zdravlje. Dok mi jedna gledateljica nije poslala e-mail prošlog mjeseca. Vidjela je kvržicu na mom vratu koja ju je podsjetila na njenu kvržicu koja je bila rak. Ispalo je da je i moja – napisala je novinarka WFLA-a koja će uskoro na operacijski stol kako bi uklonila tumor na štitnjači.

– Doktor mi je rekao da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti prva i posljednja operacija. Da nisam dobila ovaj e-mail, nikad ne bih nazvala svog doktora. Rak bi se nastavio širiti. To je strašna pomisao. Zauvijek ću biti zahvalna ženi koja je meni, potpunoj strankinji, odlučila poslati e-mail. Uopće to nije morala napraviti, ali jest – zaključila je Victoria na svom Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 2

SK
strogo kontrolirani vlakovi
19:46 24.07.2020.

"ima rak zahvaljujući gledateljici"! To sigurno nije istina. Novinarka je zahvaljujući gledateljici otkrila da ima rak.

MP
Miroslav.P
18:45 24.07.2020.

Nek tije sretno i puno zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije