Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala bez posla vrijednog milijune

Meghan Markle izgubila je svoj podcast na Spotifyu

Foto: PA/Pixsell
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2023.
u 15:46

U zajedničkoj izjavi Archewella i Spotifya stoji: "Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili."

Ugovor vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa Spotifyem okončan je nakon što podcast koji je Meghan vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja. Meghan je vodila podcast "Arhetipi" koji je trajao 12 epizoda od kolovoza 2022., razgovarajući sa slavnim osobama. Među gostima su bile teniska zvijezda Serena Williams, pjevačica Mariah Carey, Paris Hilton te glumice Mindy Kaling i Constance Wu.

U zajedničkoj izjavi Archewella i Spotifya stoji: "Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili." Harry i Meghan su krajem 2020. godine potpisali unosan ugovor s divom za audio streaming za hosting i produkciju podcasta, čija se vrijednost procjenjuje na oko 25 milijuna dolara. U prosincu su "Arhetipi" osvojili glavnu nagradu za podcast na People's Choice Award u Los Angelesu.

Publika je od Archetypesa, kako je supruga princa Harryja nazvala svoj podcast, imala velika očekivanja, ali im se nisu ispunila. U prvoj emisiji podcasta ugostila je slavnu tenisačicu Serenu Williams, a tema njihova razgovora bile su ambicije. - Ne sjećam se da sam ikada osjetila negativnu konotaciju uz riječ ambiciozna sve dok nisam počela izlaziti sa svojim sadašnjim mužem. Očito su, prema mišljenju nekih, ambicije užasna stvar za ženu - rekla je Meghan u podcastu. Serena je govorila o dvostrukim standardima koje je iskusila kao sportašica.  Kritičare nije pretjerano oduševio razgovor bivše glumice i tenisačice koja je od nedavno u mirovini i ukupna je ocjena da je Meghan tim podcastom pronašla još jedan način kako da govori samo o sebi.

Kolumnist Spectatora Steerpike rekao je da je "teško povjerovati da je bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata, da snime tu epizodu". U recenziji se dodaje da bi teniski entuzijasti koji namjeravaju slušati podcast kako bi čuli što o ambicijama misli Serena Williams mogli biti malo razočarani jer se u podcastu zapravo sve vrti oko Meghan.

James Marriott u The Timesu opisao je podcast kao "paradu banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula". To je dio kritika na podcast koji je bio dio 25 milijuna dolara vrijednog ugovora koji su Meghan i Harry potpisali s tom streaming platformom 2020. godine.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije