Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Massimo: 'I ja sam u medijskom smislu malograđanin, interesiraju me događanja na crvenom tepihu'

Zagreb: Dobitnici ovogodišnje nagrade Večernjakova ruža
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
15.01.2022.
u 17:32

- Nagrade koje imam gledam kao dio dizajna, nemam u displeju sve nagrade koje osvajam, ali Ruža je toliko draga i slatka i našla je mjesto u svojem kutku, u jednom čistom prostoru gdje je savršeno ‘sjela’ - kaže glazbenik koji će prošlu godinu pamtiti po nagradama, ali i činjenici da nam se život promijenio u potpunosti

Massimo Savić (59) lani je osvojio Večernjakovu ružu u kategoriji Glazbenik godine, što je samo bio početak godine za pamćenje, budući da je kasnije za pjesmu "Mali krug velikih ljudi" osvojio i Porin. Za Massima je prošlogodišnja Ruža bila posebna, ne samo zbog činjenice da je održana po epidemiološkim uvjetima.

- Dodjela negarada je bila interesantna jer sam imao priliku kompoziciju izvesti na drugačiji način, uz pomoć Ivana Dečaka. I jako mi je drago što mi je to dozvoljeno u tim televizijskim uvjetima. Odlično smo se proveli. Ruža postoji jako dugo, a ja sam dugo u glazbi i ta jubilirana, prva nagrada od Večernjaka je bila draga i važna - rekao nam je Massimo i dodao kako statuu dizajnera Ivice Propadala ljubomorno čuva.

- Nagrade koje imam gledam kao dio dizajna, nemam u displeju sve nagrade koje osvajam, ali Ruža je toliko draga i slatka i našla je mjesto u svojem kutku, u jednom čistom prostoru gdje je savršeno ‘sjela’ - kaže glazbenik koji će prošlu godinu pamtiti po nagradama, ali i činjenici da nam se život promijenio u potpunosti.

- Svakome treba biti žao što živi u ovim teškim i izazovnim vremenima jer su puna ispita, patnje za mnoge , teško je prilagoditi se takvom okruženju. Ali, čovjek mora ostati čovjek, mora se veseliti, ako ničem drugom onda svom postojanju i treba se boriti da nam bude što bolje. Što više čovjek bude slijedio struku i činjenice to ćemo brže izaći iz ovoga - dodao je Massimo, koji se veseli novom izdanju Večernjakove ruže.

- Sigurno ću pogledati što se događa, ako zbog ničeg drugog, zbog dobrog trača. I ja sam u medijskom smislu malograđanin, interesiraju me zanimljiva i simpatična događanja na crvenom tepihu, u backstageu i na pozornici, baš se veselim - zaključio je glazbenik.

VIDEO: Omiljeni radijski voditelji Vicko: '2021. bih zaboravio ako je moguće' 

Ključne riječi

Komentara 1

AG
agoraneda
22:11 15.01.2022.

Masimo Savicn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije