Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK GLUMCA

Obitelj i prijatelji oprostili se od Boba Sageta, lijes nosili kolege iz 'Pune kuće'

Foto: Profimedia/Pixsell
1/5
15.01.2022.
u 10:49

Privatnoj ceremoniji,  koja se održala pet dana nakon njegove smrti 9. siječnja, prisustvovali su prijatelji i obitelj, uključujući Sagetove kolege iz sewrije "Puna kuža" - Johna Stamosa, Candace Cameron Bure, Mary-Kate i Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Davea Couliera, Lori Loughlin i njenog supruga Mossima Giannullija

Obitelj i prijatelji jučer su se okupili u crkvi u Hollywood Hillsu, kako bi na posljednji počinak ispratili glumca Boba Sageta, koji je iznenada preminuo u 66. godini života. 

Privatnoj ceremoniji,  koja se održala pet dana nakon njegove smrti 9. siječnja, prisustvovali su prijatelji i obitelj, uključujući Sagetove kolege iz sewrije "Puna kuća" - Johna Stamosa, Candace Cameron Bure, Mary-Kate i Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Davea Couliera, Lori Loughlin i njenog supruga Mossima Giannullija. Osdim njih, na sprovod su stigli i John Mayer, Jeff Ross, Jimmy Kimmel, Kathy Griffin i  Dave.

Ranije tog dana John Stamos, poznat i kao ujak Jesse Katsopolis iz "Pune kuće" na društvenim mrežama se još jednom oprostio od prijatelja: 

"Danas će biti najteži dan u mom životu. Bože, daj mi spokojstvo da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti, hrabrost da promijenim stvari koje mogu i mudrost da se zna razlika - napisao je Stamos. 

Sagetova udovica Kelly Rizzo, odgovorila mu je, napisavši: "Volim te, brate."

Podsjetimo, hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga. Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive". "Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je.

VIDEO: Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:24 15.01.2022.

počivao u miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije