Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bave se tuđim životima

Martina Tomčić ima poruku za hejtere: Za sve koji nakon izljeva agresije od mene dobiju blok

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
20.10.2021.
u 10:24

Njezini pratitelji na Instagramu pružili su joj podršku ispod ove objave i rekli kako se ne smije živcirati oko hejtera.

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić odlučila je poslati jasnu poruku svim hejterima koji posjećuju njezin Instagram profil i napisala im je sljedeću poruku:

"Ovo je poruka svakome tko slobodnom voljom posjeti moju kuću (IG profil) i nakon salve “predivnih, nadasve intelektualnih” izraza i izljeva agresije dobije od mene (ok, nekad i od mojih administratora) ❌❌❌❌ trajni BLOK!!!#stophating #stopmrznjinainternetu. Ako vam netko ili nešto ide na živce i ne ispunjava vas srećom, maknite se od toga i radite stvari koje vas vesele – čitajte knjige, plešite, kuhajte, razgovarajte, secite, pjevajte, ljubite, grlite …. ukratko bavite se svojim, a ne tuđim životima."

Njezini pratitelji na Instagramu pružili su joj podršku ispod ove objave i rekli kako se ne smije živcirati oko hejtera. 

 

 

"E, Martina, da ljudi čiste svoje smeće i bave se svojim životom, svijet bi bio puno ljepše mjesto za život.", "Draga Martina, meni se sve tvoje sviđa! Pjevanje, izgled, životni stavovi, a i uloga u Supertalentu! Živa i zdrava bila još sto godina.", "U današnje vrijeme ljudima smeta sve što je normalno i naravno da pljuju jer nije po njihovim mjerilima. Meni je drago samo kad Vas vidim i čujem na TV-u. Ostanite uvijek takvi kakvi jeste.", "Draga Martina, vi ste u pravom smislu te riječi žena umjetnica i predivna osoba. Želim vam svu sreću svijeta i puno zdravlja vama i obitelji", poruke su njezinih obožavatelja ispod ove objave. 

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas

Komentara 3

DU
Deleted user
10:52 20.10.2021.

A što jedna ugledna operna pjevačica - mezzosopranistica , diplomantica Visoke glazbene škole u Grazu i pobjednica Međunarodnog pjevačkog natjecanja "Ferruccio Tagliavini" uopće radi u emisiji tog tipa ?

DU
Deleted user
17:01 20.10.2021.

a ZAŠTO ti martina imaš toliko hejtera? onak bezveze? iz ljubomore?

DU
Deleted user
11:21 20.10.2021.

Bila bi ona veselija i tolerantnija kada bi osjetila ono što joj fali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije