Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva poljubila muža

Gledateljima se Kristinina inicijativa ne sviđa: 'Očajna je, kome treba takva žena, odgurnut će ga'

Foto: RTL/Screenshot
1/8
19.10.2021.
u 08:42

Čini se kako ni gledatelji nisu pozitivno reagirali na njezinu brzu inicijativu

Tek vjenčani parovi u ''Braku na prvu'' otputovali su na medeni mjesec, među njima su i Kristina i Tomislav koji su otišli na Murter. Nakon doručka s Ernom i Edinom, par se otišao voziti podmornicom.

„Kristina ima cilj i neće samo tako odustati, tako da važem situaciju koja bi bila najbolja za ulet“, rekao je Tomislav, a Kristina je bila jasna: „Nisam se došla zafrkavati u ovaj show ili zbog društva, nego da nađem osobu s kojom ću provesti ostatak života.“ U podmornici su se poljubili u obraz i zagrlili, a kasnije su otišli šetati se uz more.

Kristina je inzistirala na definiranju njihova odnosa, a Tomislav joj je ponovio kako misli da idu u dobrom smjeru te da mu se sviđa što ne brzaju, no Kristina mu je rekla da želi više od toga.

„Svaka čast, moram je pohvaliti kako mi je uletjela“, rekao je Tomislav i priznao Kristini da ga je malo šokirala što je napravila prvi korak. „Ne treba tebi tvoja mamica, dođi ti svojoj ženici da te zagrli i poljubi“, rekla je i prvi su se put poljubili. „Naježila sam se, to je to što sam čekala“, otkrila je, a Tomislav se šalio kako će spavati u dnevnom boravku kako bi razmislio o svemu.

Čini se kako ni gledatelji nisu pozitivno reagirali na njezinu brzu inicijativu. Naime, u komentarima na društvenim mrežama izražavali su mišljenje da previše brza te da će tako uprskati stvar. 

"Ova je toliko očajna u namjeri da se uda da će joj se u ovom showu dogodit suprotno, odgurnut će ovoga od sebe. Kome treba takva žena u životu kojoj je najvažniji cilj u životu udat se. I koja guši muškarca. Užas", napisao je jedan komentator, a brojni su se složili s njim.

"Djevojka je bila super, ali je napravila budalu od sebe. Treba prvo sagledati cijelu situaciju, dobro upoznati osobu i tek tad bliskost shvatiti ozbiljno. Nije dobro biti toliko naporan i tjerati muškarca u kut. Žena bi trebala čekati da muškarac prvi napravi korak, a tek nakon njega i sama žena. Ne treba forsirati, jer ako vam je suđeno, kliknut ćete bez sile", napisala je druga komentatorica.

"Previše se daje u taj odnos umjesto da ga pomalo upoznaje i pusti stvari vremenu. Tek su na početku, čemu žurba, a i svakako se ne valja vezati ni za koga u startu. Nešto je ona to preozbiljno shvatila i puno emocija uložila, a njega će to gušiti. Mislim, cura je inače super, nježna, brižna i sigurno će biti odlična žena svom partneru tko god to bude. Ali ipak nemoj ti preuzimati inicijativu, jer onaj pravi sigurno hoće", pisali su još.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Prošla su tek 3 dana, a ona se ponaša kao da su prošla 103., kao da ne postoji sutra... ne ide to tako... ljubav se razvija, a ne grabi", "Ona se momku uopće ne sviđa! Ali je toliko zajunila se udat... ko prase u surutku! Bolje joj se vratit kući, plakat s babom, nego se ovako javno blamirat. .", "Izgledali su mi kao potencijalno dobar par i baš su mi bili simpa, ali ona će njega skroz odbiti ovakvim ponašanjem jer forsira stvari umjesto da pusti da se događaju svojim tokom", pisali su brojni sličnu stvar. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije