Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog druge žene

Marko Pecotić razvodi se nakon 16 godina braka, a ovako je izgledao prije samo nekoliko godina: Izgubio je 25 kg

Split: Finalna ve?er festivala zabavne glazbe Split 2013.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
20.10.2022.
u 08:26

Jedan od članova skupine 'Četiri tenora' u utorak je javno obznanio da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka, ali i da je razlog tome nova ljubav. Kako je Pecotić zbog razvoda došao u fokus javnosti, mnogi su se na društvenim mrežama prisjetili da je nedavno otkrio kako je izgubio čak 25 kilograma.

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco (44) posljednja dva dana u fokusu je javnosti zbog svog ljubavnog života. Jedan od članova skupine 'Četiri tenora' u utorak je javno obznanio da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka, ali i da je razlog tome nova ljubav. Kako je Pecotić zbog razvoda došao u fokus javnosti, mnogi su se na društvenim mrežama prisjetili da je nedavno otkrio kako je izgubio čak 25 kilograma. 

Naime, Pecotić nije uvijek ovako izgledao, borio se s kilogramima koji su mu narušavali zdravlje, a zbog toga je imao i poslovnih problema. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Postao sam novi čovjek otkako sam promijenio životne navike. Trebalo je puno vremena, truda i odricanja, ali se u konačnici isplatilo. Godine 2015. imao sam 116 kilograma, a 2019. 91. Dvije sam godine vodio tešku i neuspješnu borbu  s kilogramima, ali koja je bila potrebna da bih znao da ne mogu bez pomoći stručnih osoba. Odlučio sam isprobati liposukcijsku dijetu, u dva tjedna izgubio sam 10 kilograma i znao sam da je to nešto za što se trebam uhvatiti. To je bilo zdravo gubljenje kilograma i takva ishrana mi je pomogla da promijenim pogled na svijet. Imamo ispred nosa mediteransku hranu koja je najbolja i najpoželjnija na svijetu, a i danas je konzumiram. Desetak izgubljenih kilograma mi je bilo malo. Želio sam biti fit i napraviti neke sportske rezultate, a koje sam napravio uz stručnu pomoć nutricionistice Dragane Olujić i trenera Ive Katušića. Zadnjih godinu dana izgubio sam nepotrebnu mast i dobio potrebne mišiće, a rezultat je trenutačna fizionomija - rekao je jednom prilikom za medije

Dodao je i da se odrekao duhana, alkohola, mlijeka, kruha i šećera, a da se promjena dogodila 2017. godine, na Badnjak kada je stao na vagu i vidio da ima 111 kilograma

06.12.2012., Split - Pjevac Marko Pecotic Peco u setnji gradom s djetetom.rPhoto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, nedugo nakon što je u javnost dospjela vijest o razvodu Marko je deaktivirao svoj profil na Instagramu, a isto je učinila i Silvia Dvornik, za koju je priznao da je njegova nova odabranica. Pecotić je jučer kazao kako je nakon 16 godina braka odlučio staviti točku na svoj odnos sa suprugom Irenom. 

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti – rekao je za Slobodnu Dalmaciju te time šokirao javnost.

- Razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno - kazao je jučer Pecotić. 

Marko i Irena donedavno su izgledali kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

- Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada. Naime, par se upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

VIDEO Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao viralni hit: "Opet si ovdje? Ajme, ajme..."

Komentara 17

PA
Pahor
08:48 20.10.2022.

Jesam li ja u zoni sumraka? Vec cetiri dana vijesti o nekom tipu za kojeg nitko nikada nije cuo a koji se eto rastaje. Jel to placeni pr ili koji vrag?

TO
tomzag
09:29 20.10.2022.

Morao sa googlati da saznam tko je lik, a ni tad nisam puno saznao; navodno pjevač

NE
neberemed
10:03 20.10.2022.

koga to zanima?al navalili na njega i rastavu ko krme na mastan papir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije