Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarobno

Marko Grubnić otkrio detalje luksuznih zaruka i pohvalio se dijamantnim prstenom

Foto: Instagram
1/5
07.07.2020.
u 10:15

Stilist priznaje kako nije očekivao da će se tu večer dogoditi zaruke, a nedavno je otkrio i kakav styling zamišlja za svoje vjenčanje.

U životu postoji samo jedna sreća, voljeti i biti voljen ... Dakle, te čarobne noći, rekao sam DA- ovim riječima otkrio je modni stilist Marko Grubnić da se zaručio. Uskoro je podijelio i fotografije iz jednog zagrebačkog restorana u kojem se odigrala prosidba. Cijeli prostor bio je ukrašen crvenim ružama, a na zidu je velikim bijeli slovima pisalo: Marry me?.

Čestitke su pristizale Marku sa svih strana i dok je neke očarala luksuzna scenografija i ozračje u kojem se prosidba dogodila za neke je ovo bio kič. Marko je s ponosom svima pokazao i svoj zaručnički prsten od dijamanta i smaragda koji je dobio 6. lipnja kada ga je voljena osoba iznenadila prosidbom. - Nisam znao ništa što će se dogoditi. To je bilo iznenađenje i za mene. Mislio sam da idemo na večeru, a dočekao me set kao u najljepšem filmu. Izgledalo je zaista filmski. I bio sam iznenađen... Ja, koji inače sve imam pod kontrolom - rekao je za 24 sata Grubnić. Vjenčanje je trebalo biti ovaj mjesec ali pandemija koronavirusa je sve odgodila, a Marko je svoje vjenčanje planirao izvan Hrvatske.

1/13

Stilist koji je zadužen za modni stil Maje Šuput i brojnih drugih poznatih osoba, opisao je nedavno kako zamišlja i svoj styling za vjenčanje: - Ja sebe vidim, ne znam da li baš u bijelom, ali u jako svijetlom, jako prozračnom, neformalnom. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir-mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:21 07.07.2020.

Oslo sve u 3 pm

GL
glad
12:49 07.07.2020.

Lep ko greh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije