Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatili ih fotografi

Polugoli političari: U ovakvom izdanju ne viđamo ih često, a najviše što pokažu je - podlaktica!

Foto: Facebook, Instagram
1/9
07.07.2020.
u 06:46

Bez majice najčešće možemo vidjeti ruskog predsjednika, a ni neki od naših političara nisu baš pretjerano sramežljivi

Iako političare često viđamo u odijelima, a najviše golotinje koju si neki od njih dopuste jesu gole podlaktice u košuljama kratkih rukava kad su na odmoru, neki od njih nemaju problema pokazati malo više. Predvodnik trenda definitivno je ruski predsjednik Vladimir Putin koji se često slika bez majice. Naš političar Ivan Pernar nedavno je objavio fotografiju na kojoj golog torza kosi travu tvrdeći da pomaže supruzi. Odlučili smo se prisjetiti još nekih političara koji nemaju problema s pokazivanjem svojeg tijela.

 Ivan Pernar 

Foto: Daniel Pavlić

Voli se predstavljati kao netipičan političar pa tako nikoga nije iznenadilo kada se slikao kako bez majice kosi travu.

Darko Milinović

06.08.2009. Vir - Ministar zdravstva Darko Milinovic odmara se u svojoj vikendici na otoku Viru. Top formu odrzava dizanjem utega i vrtlarstvom. Photo: Dino Stanin/Vecernji list
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Prije gotovo 10 godina HDZ-ovac je spremno fotografima pozirao bez majice te otkrio da redovito ide u teretanu i na mali nogomet.

Justin Trudeaux

Foto: Daniel Pavlić

Kanadskog premijera fotografi često uhvate dok vježba. Trudeaux voli trčati i zdravo se hraniti pa ne čudi da ponekad pozira i bez majice.

Eduardo Leite 

Foto: Daniel Pavlić

Čim se pojavio na sceni 2015., mnogi su tvrdili da je jedan od najzgodnijih političara na svijetu. Guverner je Rio Grande do Sula u Brazilu.

Čedomir Jovanović

Foto: imdb

Dugo je bio na glasu kao jedan od najzgodnijih političara u Srbiji. Kada je prije nekoliko godina gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2', otkrio je da mu fizički izgled nije donio ni dobre ni loše stvari u životu.

Matteo Salvini

Foto: FIBA/Screenshot

Za editorijal u talijanskom časopisu Oggi, bez majice, samo s kravatom oko vrata, pozirao je talijanski političar Matteo Salvini te pokupio brojne kritike javnosti.

Vladimir Putin

Foto: REUTERS/Ann Wang

Stručnjaci tvrde da on pokazuje moć te da je još uvijek zdrav i da može sve što mogu i upola mlađi od njega. Bez majice odlazi u lov, ribolov i - na jahanje.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:55 07.07.2020.

A gdje je Šeks?

MT
mtintilinic
07:46 07.07.2020.

A Habijan ništa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije