Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI MAČAK

Godine čine svoje: kako je Marko Grubnić izrastao u pravog muškarca

Foto: Instagram
11.11.2017.
u 18:22

Fanovi su dakako oduševljeni, a jednoj obožavateljici u oči je upala nevjerojatna sličnost s - Justinom Timberlakeom

Bio je to dug put od dječaka punog snova do uspješnog čovjeka, pohvalio se Marko Grubnić na svom Instagram profilu.

Modni mačak prisjetio se davnih dana kad se kao 19-godišnjak prijavio u Story Super Nova, valjda jedan od prvih emisija na ovim prostorima u kojem su nepoznati ljudi iz našeg susjedstva pokazivali svoje talente, pokušavajući se izboriti za svoj dio slave.

 

It was a long road from a kid full of dreams to achieved young man... 😉 #BeforeAndAfter 😱

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je, znamo, itekako uspio u svom naumu, da bude poznat, viđen i slavan. Danas je, hvali se, izvršni savjetnik za stil i kreativnost u raznim medijima i menadžer poslovne komunikacije. 

Fanovi su dakako oduševljeni, a Marini Jakuš u oči upala nevjerojatna sličnost s - Justinom Timberlakeom.

Pohvalila ga je i njegova prijateljica Maja Šuput, a ni on joj nije ostao dužan.

Komentara 12

LU
Lujo123
20:47 11.11.2017.

muškarca - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah - autor hajd ne budali!!!!!

DS
ds
19:42 11.11.2017.

"Muškarac"koji voli muškarce.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:46 11.11.2017.

...muškarca ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije