Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Marko Grubnić okupirao BB kuću, stanari u potrazi za 'Modnim mačkom'

Rina u Big Brotheru
Foto: RTL
1/5
17.05.2016.
u 15:50

Dio stanara odmah se bacio u potragu, no najviše sreće imala je Rina i prva je pronašla Marka. Drugog Marka pronašao je Fabio

S obzirom na to da se ove godine podigla prašina oko Marka Grubnića, kojeg mediji nazivaju Modnim mačkom i njegovih navodno fotošopiranih fotografija, Big Brother je dobio ideju za novi dnevni zadatak za naše stanare, javlja RTL.

Big Brother najavio je stanarima kako će se Marko Grubnić svako malo pojavljivati u Kući u različitim oblicima i veličinama i biti će skriven na drugom mjestu.

Zadatak stanara jest pronaći Marka i donijeti ga u smočnicu. Onaj stanar koji ga pronađe, osvojit će dnevnu nagradu na zahtjev Big Brothera

Dio stanara odmah se bacio u potragu, no najviše sreće imala je Rina i prva je pronašla Marka. Drugog Marka pronašao je Fabio. Kako je izgledala potraga za Modnim mačkom, pogledajte ovdje. 

>>Rina napada: 'Tip je ljigavac na n-tu, namazani prevarant!'

Komentara 2

FR
franjom18
06:26 18.05.2016.

Sad ste ga dotjerali, samo vam je jos taj lik falio, koji cirkus šljam od bb, ajde jos sevka, sincic, simona, vlatka, i i i komplet brader, imate emisiju kju se sramite davati u osam!

U1
ursus_1212
06:38 18.05.2016.

Rina prljavica ili Rina Virus. Rina kaže; Nisam oprala ruke, pa bila je mala nužda...hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije