Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOK fest

Mario Petreković grlio Milu Elegović, svoju "suprugu"

Bok fest (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
06.05.2011.
u 18:16

U Bjelovaru je koncertom Gibonnija, Urbana i drugih glazbenika skupljan novac za bolesnu djecu i otvoren poznati kazališni festival

Na humanitarnom koncertnom spektaklu u Bjelovaru s brojnim zvijezdama predvođenima Gibonnijem prikupljan je novac za novoutemeljenu Udrugu oboljelih od cistične fibroze grada Bjelovara Dah. Organizatori, kojima su se uz Gibonnija priključili i Damir Urban, Vatra, Chishche lishche (čiji su članovi Mario Mirković i Hrvoje Kečkeš) te glumci Mila Elegović, Vedran Mlikota i Mario Petreković, nesvakidašnji spektakl ujedno su iskoristili za svečano otvorenje poznatog Navojčeva kazališnog festivala – BOK festa.

Kad su publici popustile kočnice, bilo je mjesta i za vedrije, šaljivije tonove. Međutim, svi su zamijetili da nedostaje ključna osoba te su se za znatiželjom pitali gdje je “otac” BOK festa Goran Navojec. Iz šala njegovih kolega doznali smo da na Hvaru snima novi film “Visoka modna napetost”. Raspjevani Petreković priredio je najveće iznenađenje svojim Bjelovarčanima predstavivši Milu Elegović svojom suprugom, a potom je “otrovne” strelice uputio i nevidljivom Navojcu.

– Nije me briga za Gorana Navojca, ionako smo se posvadili. Ali ostao sam dobar s njegovim ocem i majkom, no teško njima, kakva sina imaju. Eto, napravio je čak i dijete, žena mu je doma, a za njega se ne zna već tri mjeseca – salve kritika sipao je Petreković, koji je, još ljutit zbog ispadanja iz showa “Zvijezde pjevaju”, dodao da više neće pjevati nego samo recitirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije