Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantična objava

Marin Miletić zamolio pratitelje da zaprate Kristinu Krepelu: 'Posebna je i vrijedna svake pažnje'

Zagreb: Zaljubljeni Marin Miletić i Kristina Krepela na partyju povodom 2. rođendana podcasta Ane Radišić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
04.07.2022.
u 18:33

Glumica Kristina Krepela (42) i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić (42) više se ne skrivaju, a nedavno su se zajedno pojavili na zabavi povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a dok su sjedili na ljuljački izmjenjivali su nježnosti i smijali se.

Glumica Kristina Krepela (42) i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić (42) više se ne skrivaju, a nedavno su se zajedno pojavili na zabavi povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a dok su sjedili na ljuljački izmjenjivali su nježnosti i smijali se. 

Podsjetimo, o njihovoj ljubavi govori se već nekoliko mjeseci, a nakon što smo za komentar  upitali i našu glumicu ljubazno nam je kazala kako ne komentira svoj privatni život.

- Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju - kazala nam je kratko glumica koju sa zastupnikom Mosta povezuju od početka svibnja. Tada su, naime, prvi puta viđeni u zajedničkoj šetnji Maksimirom. Mnogi su nakon toga primijetili da Miletić Kristinu prati na Instagramu i da joj često 'lajka' objave. 

Saborski zastupnik sada je podijelio Kristininu fotku na svom Instagram profilu i pratitelje zamolio za uslugu.

Foto: Instagram
-Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti ovakvu jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnji- napisao je Miletić dok je Krepela pozirala s krunom na glavi.

Inače, Krepela je nedavno ostala bez svog Instagram profila zbog hakera koji joj je obrisao profil. Glumica se javila s novog profila i otkrila što se dogodilo. 

- Jednim malim, paničnim potezom dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi i na krađi tuđih uspomena, hakirati i izbrisati moj Instagram profil. U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina fotografija, objava i uspomena. Ode ljudima u jednoj sekundi i život, a kamoli ne profil na društvenoj mreži. No, dok smo živi i zdravi, možemo vratiti sve. Uspomene su ionako u mojem umu i u mojem srcu. Tamo ih nikada nitko izbrisati, ukrasti ili uništiti moći neće - napisala je Kristina te nastavila:

- Podlegla sam paničnom stiskanju linka koji mi je rekao da se netko ulogirao u moj profil i…ode sve. Javio se haker tražeći novac da bi mi vratio sve što je od mene ukrao, ali na ucjene kradljivaca uspomena ne pristajem. Sve sam brižno prijavila našim sjajnim dečkima Uskokovog kibernetičkog odjela koji zaista daju sve od sebe da zlikovca i njemu slične pronađu - objasnila je te dodala da je tek u razgovoru s njima shvatila koliko ovakvih prevara ima. 

VIDEO Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je iscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

 

Komentara 5

RE
RedTree
19:37 04.07.2022.

Most, glasa desnica za njih, a oni koaliraju s ljevicom izgleda.

Avatar joshan
joshan
22:30 04.07.2022.

sve najbolje im želim!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
21:38 04.07.2022.

Kaj to znači da se više ne skrivaju? Da su se skrivali dok mu je žena umirala? Koliko je ono prošlo od ženine smrti, devet mjeseci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije