Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrijetlo novca

Pokos i Kotromanić zaratile zbog Nikoline Pišek: 'Ti nemaš dovoljno inteligencije ni morala'

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos
Foto: Pixsell/Instagram
1/8
04.07.2022.
u 15:12

-- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos žestoko su se posvađae na Instagramu zbog stava oko Nikoline Pišek. Naime, prvo se Kotromanić na svom profilu osvrnula oko podrijetla novca Vikotora Ristovića. 

-- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka. 

 

Foto: Instagram

-  A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka.

Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala "bez komentara". No, ponovno se javila Vlatka. 

Foto: Instagram

- Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno - napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu. 

- Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni menev-vnapisala joj je Borna.

-Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne?,  zaključila je Pokos.

VIDEO: Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva, ali i sla slanja otrova Obami 

 

Ključne riječi

Komentara 45

DM
D'Mich
15:24 04.07.2022.

Još čekamo mišljenje Severine i Jelene Veljače u vezi s ovim slučajem. Sindikat solidarnosti.

DU
Deleted user
15:47 04.07.2022.

Znatiželjan sam znati koliko ove tri svetice: Pokos, Kotromanić, i Pišek imaju radnog staža, i gdje su ga stekle?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:49 04.07.2022.

Zar stvarno? Ovo je prijelomna vijest? Koliko ćete nas još maltretirati prijateljima zločinca arkana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije