Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
larin izbor

Mali Franko iz "Larina izbora" bit će glumac poput Gorana Bogdana

larin
Nova TV
25.01.2012.
u 08:00

– Neki prijatelji u razredu rekli su mi da sam bio super, a neki su mi i prigovorili i savjetovali mi da mogu i bolje jer u pojedinim scenama sam se, kažu, malo nasmijao – otkriva. Franku ovo nije prva uloga.

Da su gledatelji jedva dočekali povratak “Larina izbora” na program Nove TV potvrđuje činjenica da je seriju u ponedjeljak, prvi dan emitiranja, gledalo 1,034.000 ljudi. Poslije blagdanske stanke, nove epizode doživljaja Lare i Jaše tako su postale najgledaniji program taj dan, a popularnosti omiljene serije pridonose i novi likovi. Jedan od njih je i desetogodišnji Franko Jakovčević iz Splita koji glumi Filipa.

– Filip je siroče i jako je dobar. Snimali smo u Splitu i u Zagrebu, i još ćemo, i nemam problema s učenjem teksta jer i u školi prolazim s odličnim – kaže Franko koji pohađa četvrti razred.

– Neki prijatelji u razredu rekli su mi da sam bio super, a neki su mi i prigovorili i savjetovali mi da mogu i bolje jer u pojedinim scenama sam se, kažu, malo nasmijao – otkriva. Franku ovo nije prva uloga. Još kao petogodišnjak u vrtiću glumio je cara Dioklecijana, a lani je debitirao i u filmu “Sonja i bik” u kojem glumi uz velika glumačka imena i gdje je stekao i glumačke uzore.

– Odličan mi je Dejan Aćimović. A sprijateljio sam se i s Goranom Bogdanom. Nas dvojica smo se cijelo vrijeme smijali, rekao mi je da sam dobar u tome što radim i jednog bih dana volio biti glumac poput njega – kaže Franko kojem su osim glume hobiji i slikanje, pecanje i nogomet.

Komentara 3

TM
tesla moj ponos
17:37 25.01.2012.

A oglas o tvrdoći. Kamena.

MA
maraton
08:37 25.01.2012.

A šta znaći pecanje u Splitu?

TM
trade_mark
16:54 25.01.2012.

ako su ovakve serije rasadnik budućih glumačkih talenata ove države, onda slobodno ugasimo svjetlo i hrvatskom glumištu poželimo laku noć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije