Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi odmor

Maja Šuput s dečkom Marijem i društvom u čarobnom Hvaru

šuput (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
03.08.2010.
u 17:45

– Dosad sam slijedila samo svoje srce, sad ću uključiti i pamet. Dosta mi je mangupa u životu! Shvatila sam da mi je lakše biti sa zrelijim muškarcima jer imaju više samopouzdanja i ne zamaraju se djetinjarijama.

Maja Šuput s društvom i mladićem Marijem Kovačićem punim plućima uživa u ljetu. Baza im je na Hvaru, a svako malo krstare naokolo pa su tako jučer viđeni u uvali Ždrilca. Maja zrači srećom, a razlog je tome, dakako, jednogodišnja veza s vlasnikom lanca barova i restorana Hemingway.

– Dosad sam slijedila samo svoje srce, sad ću uključiti i pamet. Dosta mi je mangupa u životu! Shvatila sam da mi je lakše biti sa zrelijim muškarcima jer imaju više samopouzdanja i ne zamaraju se djetinjarijama. Volim kad muškarac ima stav, dobar argument, kad zna što hoće – otkrila nam je Maja u posljednjem intervjuu o tome kakvog muškarca priželjkuje.

Par se upoznao na otvaranju Posh bara, a Maja je presretna u vezi s poduzetnikom jer je on pravi gospodin i prema ženi se odnosi s poštovanjem. Kako doznajemo, Maja se posve prepustila odmoru, pliva, sunča se i uživa te na Hvaru puni baterije za koncertima već ispunjenu jesen.

Kako se zna da ovaj neumorni veseljak naše scene nigdje nema mira, sigurno barem na uho zapjeva svome voljenom stihove svog singla – “Ljubi me”.

Ključne riječi

Komentara 2

AA
aaaaaaaaaaaa
00:26 04.08.2010.

Mario, Mario dok ti plandujes prosipala me u Opatiji tvoja konobarica prije 7 dana bijelom kavom kompletnog do koze na brzinu promrmljavsi izvinjavam se udaljivsi se brzo sa mjesta dogadjaja. Ocekivao sam barem krpu da se obrisem ali nista pa cak ni voditelj kafica nije pridodavao paznju (valjda je mislio kako to i nije neki gaf jer mi je na trenutak bilo lijepo toplo) pa sam na terasi prisilno sjedio neko vrijeme da se osusim a hlace su mi dobile novi look . To ti je tako kada se uzimaju konobari bez iskustva, manira i tko za okle. Uzivaj ! Odo ja u Galiju.

Avatar sultan46
sultan46
09:40 14.08.2010.

a koja novost,,moja susjeda mara je na bracu,,ako nekoga zanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije