Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKI VODITELJ

Luka Bulić dobio kćerkicu: 'I kad je oblačno, iza oblaka se krije Luna'

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/8
10.11.2021.
u 18:23

Bulić je objavio fotografiju ruku svoje obitelji, a među njima se posebno istaknula jedna mala šaka.

Radijski voditelj Luka Bulić na svojem je Instagram profilu podijelio lijepu vijest. Bulić je objavio fotografiju ruku svoje obitelji, a među njima se posebno istaknula jedna mala šaka. Na taj je način radijski voditelj objavio da je postao tata po treći put. "I kad je oblačno, iza oblaka se krije Luna", napisao je uz objavu otkrivši tako da je dobio kćer i koje će joj ime dati. U opisu je dodao i hashtagove 'tata djevojčica', 'tata troje djece' i 'samo nas pet'. U komentarima su mu pratitelji čestitali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Bulić (@lukabulic)

Podsjetimo, radijski voditelj je u braku sa suprugom Anom od 2011. godine te imaju još dvije kćeri: Niku i Luciju. Dodajmo još da je radijski voditelj čim je saznao da mu je supruga trudna ovu vijest podijelio sa svojim pratiteljima.

VIDEO Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen krivim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije