Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Biste li ga prepoznali? Lovac Krešo objavio fotografiju s kviza staru 16 godina

Foto: Screenshot/HRT
1/14
20.07.2023.
u 20:00

Krešimir Sučević-Međeral podijelio je svoju fotografiju sa snimanja 'Najslabije karike' na svom Facebook profilu, a pored fotografije na kojoj stoji na setu kviza u plavoj košulji i trapericama te s nešto duljom kosom nego sada.

Ljubitelja kvizova Krešimira Sučevića-Međerala šira javnost prepoznaje kao lovca u kvizovima 'Potjera' i 'Superpotjera' koji su trenutno aktualni i koje mnogi prate. No, Krešo se i prije toga bavio kvizovima, a na nekima je i nastupio. 

Mnogi ga se sjećao i iz kviza 'Tog se nitko nije sjetio' gdje je bio u voditeljskoj ulozi s Antonijom Blaće, a sada se i on prisjetio svog sudjelovanja u HRT-ovom kvizu 'Najslabija karika' koje se odvilo prije 16 godina. Krešo je podijelio svoju fotografiju s tog snimanja na svom Facebook profilu.

- Mislim da je ovo iz specijala Karike, kad su zvali nas nekolicinu jačih. To se snimalo negdje 2007. - napisao je pored fotografije na kojoj stoji na setu kviza u plavoj košulji i trapericama te s nešto duljom kosom nego sada. 

U komentarima mnogi su mu pratitelji poručili da liči na Johna Lennona. Neki su mu udijelili i komplimente. "Lijep je bio, sada je i ljepši i zreliji", pisali su mu. 

Inače, lovci iz kvizova 'Potjera' i 'Superpotjera' trenutno su na ljetnoj pauzi, a u posljednjoj emisiji 'Superpotjere' otkrili su kako će je provesti. 

-Sven, Vama će ovo biti prvo lovačko ljeto. Odmor ili pripreme za novu sezonu? – pitao je voditelj Joško Lokas novog lovca Svena Marcelića, a on mu je poručio da će odmoriti.

- Područje bez signala. Po mogućnosti na otoku, bez televizije, a kamoli pripreme Potjere. Ništa. – rekao je Sven. Joško je potom pozdravio i druge lovce. Lovkinju Moranu Zibar upitao je kakve su pripreme bile prošlih godina.

- Deset sezona je na mojim malim plećima, što boljih što lošijih… A najbolja priprema? Dobar san, redoviti obroci, hidratantna krema – rekla je lovkinja i nasmijala publiku u studiju i voditelja.

VEZANI ČLANCI:

Lokas je pretpostavio kako će lovac Krešimir Sučević Međeral kroz ljeto ponoviti sve stečeno znanje, a pitao ga je kako će provesti ostatak vremena?

- Isto kao i Morani, meni nije prvo lovačko, ali mi je drugo otačko ljeto. Tu se nešto i malca pita onda, koliko će mi ostati vremena da uopće šmugnem iz Zagreba. A sad, ako ostane vremena za ponavljanje... Moj život je ponavljanje – rekao je Krešo. Isto pitanje uslijedilo je i lovcu Maldenu Vukorepi.

- Pa prvo odmor. Joško znate da u našim godinama je odmor prijeko potreban. Više možda dopunjavanje nego obnova. Sve više podataka je i to treba pratiti – rekao je Mladen.

Lokas je posljednjeg, petog lovca Deana Kotigu pitao da, kao iskusni lovac koji je u dnevnoj Potjeri od početaka, ocijeni novi format.

- Ja sam stvarno od prve, premijerne epizode obične Potjere unutra i kako je rasla Potjera, tako sam rastao i ja. I doslovno i preneseno i stvarno i onaj format je skoro pa savršen i ovaj format je skoro pa savršen. Nosi nekakve druge stvari, ali mislim da ovakvo nešto još nismo imali u Hrvatskoj i jako sam ponosan što sam dio ovoga – rekao je Dean.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Komentara 1

OP
ophidity
20:43 20.07.2023.

Lovac Krešo je sluga Sotone i triba ga izudarat penisom po čelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije