Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Fina’ golotinja

Lindsay Lohan osvanula u Playboyu poput Marilyn Monroe

lindsay
Playboy
13.12.2011.
u 17:55

U intervjuu za najpoznatiji muški časopis glumica je priznala da je posljednjih pet godina shvatila da je sama odgovorna za svoje postupke

Razmaženoj i izgubljenoj hollywoodskoj curi koja je dosad napravila tisuću skandala nedostajao je još samo jedan pothvat koji bi je napokon "razotkrio". Fotografije gole Lindsay Lohan u Playboyu pokazale su i ono malo što je dosad skrivala.

U intervjuu za najpoznatiji muški časopis glumica je priznala da je posljednjih pet godina shvatila kako je sama odgovorna za svoje postupke.

Bivša filmska dječja zvijezda dvaput je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju, pet puta bila je osuđena na zatvorsku kaznu i isto toliko puta išla na odvikavanje.

– Gledajući unazad, vjerojatno bih više slušala savjete drugih ljudi. Moja tvrdoglavost stala mi je na put – rekla je 25-godišnja Lindsay.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Axis Mundi
23:02 13.12.2011.

kopiranje je uvijek neukusno i nepotrebno. jednom se samo dogodio \"crveni baršun i slavna MM\". neka drugi pokušaju s nečim čisto svojim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije