Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video:

Lijepa Melita Fabečić poljupcem poželjela sreću Stjepanu Hauseru

melita i stpjean
PR Foto
03.07.2013.
u 18:47

Lijepa Melita Fabečić, 18-godišnja Miss Universe Hrvatske 2013. doputovala je u Pulu u Park Plaza Histria i srela se sa Stjepanom Hauserom.

Lijepa Melita Fabečić, 18-godišnja Miss Universe Hrvatske 2013. doputovala je u Pulu u Park Plaza Histria hotel u društvu Marije i Vladimira Kraljevića da bi prisustvovala koncertu 2Cellosa u pulskoj Areni.

Neposredno prije koncerta, na terasi hotela Park Plaza Histria družila se sa Stjepanom Hauserom te mu poljupcem poželjela još jedan izvrstan koncert. Poznati glazbenik 'nažicao' je pusu od lijepe Melite, koju uskoro očekuje svjetski izbor u Moskvi. Izbor najljepše održat će se 9. studenog, stoga Melita mnogo putuje i radi.

>>Melita Fabečić uživala je družiti se s redateljem Ivanom Passerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije