Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBALA SAM BITI JA'

Lice Harryjeve bivše glavna je šala na društvenim mrežama

Chelsy Davy
Foto: Screenshot
1/7
20.05.2018.
u 13:57

- Harryjeva bivša pozvana je na vjenčanje, ali ne i na zabavu nakon vjenčanja? Čovjek joj je doslovno rekao "dođi i i vidi moju veličinu, a onda ajde kući" - napisao je jedan korisnik Twittera.

Chelsy Davy (32), bivša djevojka princa Harryja, već je dva dana jedna od glavnih tema u britanskim medijima, ali i na društvenim mrežama. Chelsy je s Harryjem bila u vezi sedam godina, a jučer je među prvima došla na vjenčanje.

Mnogi su primijetili kako je njen izraz lica govorio "danas sam ja trebala biti ispred ovog oltara", dok su neki kazali i kako joj nije lako, te kako shvaćaju njenu situaciju.

- Harryjeva bivša pozvana je na vjenčanje, ali ne i na zabavu nakon vjenčanja? Čovjek joj je doslovno rekao "dođi i i vidi moju veličinu, a onda ajde kući" - napisao je jedan korisnik Twittera.

 

Jedan duhoviti tviteraš usporedio je Chelsyin izraz lica s izrazom lica punjene lisice:

Zanimljivo je da je jučerašnjem vjenčanju nazočila još jedna Harryjeva bivša - glumica i model Cressida Bonas. Mediji su se prisjetili kako je i Harryjev tata princ Charles napravio istu stvar kada je na svoje vjenčanje s Dianom 1981. godine pozvao bivšu djevojku Camillu Parker-Bowles. No, poznata je činjenica kako je Camilla 2005. postala njegova druga supruga.

Pedantni Britanci objavili su i kako samo 11 posto njihovih sunarodnjaka poziva bivše partnere na svoje vjenčanje,a  samo pet posto ih se odazove pozivu.

Chelsy Davy
1/16

Komentara 16

MA
marli
14:52 20.05.2018.

Samo se degenerici i jadnici naslađuju izrazu lica ove cure

PA
Patrizia
15:33 20.05.2018.

Kao da je taj izraz lica imala cijeli dan, glupost. Slike na kojima se smije nisu interesantne zlobnicima?!

MA
Malenkost
15:19 20.05.2018.

Prilog jadan. Ostavite tu zenu na miru! Gdje je novinarska Etika i Moral!!??? Samo se stavite u njenu kozu ili zamislite da vam je ona kci. Dno novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije